Judecătoria Carei şi Tribunalul Satu Mare sunt sperietoarea consilierului fin al primarului împotriva familiei Ciută?

• publicat la: 28 iulie 2018
Judecătoria Carei şi Tribunalul Satu Mare sunt sperietoarea consilierului fin al primarului împotriva familiei Ciută?

Băieţaşul cu trâmbiţa se smiorcăie din nou pe blogul său. O fi rămas  iar fără bani şi nu mai ştie de unde să facă rost?  Nu este pentru prima dată când Judecătoria Carei şi Tribunalul Satu Mare sunt invocate de el în încercările de a se îmbogăţi pe spinarea  familiei Ciută – doi ingineri  mecanici care au de peste 27 de ani o firmă locală de producţie în Carei, fără nici o datorie la buget şi fără contracte cu statul. Dar susţinători financiari ai activităţilor  locale culturale româneşti , a protejării şi ridicării de busturi româneşti.

Nu am citit nici o consemnare a sa  despre refuzul Tribunalului Satu Mare de a oferi înregistrarea şedinţei de judecată unde consilierul lui Kovacs s-a dat de gol că ştia dinainte  întrebările de la interogatoriu. A fost nevoie de o decizie a Curţii de Apel Oradea pentru a intra în posesia înregistrării. Cel care a refuzat înregistrarea a fost şi cel care judeca cauza. Să înţelegem că pentru consilierul fin al lui Kovacs deciziile instanţelor  sunt…previzibile? El poate jigni, denigra şi linşa pe oricine deranjează imaginea şi aşa şifonată a nănaşului pentru că este protejat de justiţia judeţeană? Exemple avem destule cu articole pe care instanţa nu a vrut să le consemneze cu sursa corectă deşi s-a solicitat în mod repetat.

De câte ori Primăria Carei este pusă să respecte legea apare trâmbiţaşul cu câte un articol împotriva familiei Ciută al cărui nume  nu ştie  să îl scrie corect în limba română. Sau poate se referă la familia Ciuta unde domnul este fost jurist la Poliţie iar doamna lucrează la spital.

După semnalările  Buletin de Carei privind lipsa însemnelor  statului pe Primărie, aceasta s-a executat şi a amplasat  Stema  României pe clădire. Vineri am postat materialul iar sâmbătă au apărut hăituirile.

La fel  fost şi în cazul Direcţiei judeţene de Cultură al cărei director a aplicat legea, fapt total neobişnuit pentru actuala conducere a primăriei din Republica de la Carei. Directia judeţeană de cultură a fost obiectul linşajului mediatic din partea finului primarului  angajat ca şi consilier al său pe bani publici.

Nănaşul său îl plăteşte din bani publici ca şi consilier personal cu salar  de şef de birou şi tot nu îi ajunge.

În mod curios  nu se face referire la încălcările legii de administraţia din care face parte, la  încheierea de primărie de contracte de închiriere pentru un imobil  pe care nu îl are în proprietate, despre somaţii pentru plata restanţelor de 10 ani la curent electric la familii care nu au montate contoare de energie electrică sau la semnarea de recepţii  la obiective care nu sunt finalizate dar pentru care au fost încasate fonduri nerambursabile, la neînregistrarea în cărţile funciare a schimburilor de teren, la datoriile la buget ale primarului, etc.

Deranjează demascarea neregulilor din primărie? Sau activităţile culturale româneşti susţinute de familia Ciută? Sau ambele….

 

comentarii

de Anonim la 29 iulie 2018 - 18:03

Mafia locală cât și județeană.Vanzatori de neam si de tara.
Dragnea cauta statul paralel.il invităm în județul Satu Mare sa vada statul paralel, stat în stat condus si finantat de dinafara.

de adrian la 7 octombrie 2018 - 16:23

smecheri care nu merita atentie

Lasati un comentariu