Voluntari pentru o zi

• publicat la: 6 July 2018
Voluntari pentru o zi

Asociatia Românilor din Italia (ARI) impreuna cu partenerii CCIRO Italia si Societatea Cultural Istorica “Mihai Viteazul” au continuat calendarul actiunilor din programul “SOS România”, program initiat in urma cu multi ani, prin care sunt distribuite cantităţi importante de ajutoare si bunuri pentru copii si adulti din România.

”Voluntarii pentru o zi” ai asociatiei,  deputatul Laura Mihaela Moagher, dna. Alina Ene, dl. Sandu Stefan impreuna cu dl. Mircea Cosma, au oferit imbracaminte, incaltaminte si alte bunuri, unui numar de  circa 100 de copii si tot atatia adulti prezenti in Parcul Memorial ‘’Constantin Stere’’ din comuna Bucov, Prahova.

Voluntarii si-au continuat actiunea  oferind ajutoare si in alte centre de copii si orfelinate din Ploiesti.

Prezentă la eveniment, doamna deputat Laura Mihaela Moagher a declarat: ’’Ma simt mandra  ca prin actiunile pe care le intreprind, pot aduce un strop de bucurie pe chipul unor semeni incercati de viata. A dărui este mai important decât a primi! A iti dedica putin din timpul tau, si din resursele tale celor in dificultate ne ofera un sentiment de implinire. Dorinta de a-i ajuta pe ceilalti este adanc inradacinata in natura umana si trebuie sa dovedim ca entuziasmul de a ne dedica altora decat noua  insine, reprezinta o componenta importanta a multumirii sufletesti pe care ne-o dorim. Din postura pe care o am, voi face lobby si la ceilalti colegi parlamentari, pentru ca si ei sa se implice mai mult in astfel de actiuni care au darul de a aduce un strop de fericire unor copii sau adulti cu care soarta nu a fost generoasa”.

‘’Prin aceste actiuni, ne propunem ca in Anul Centenarului sa intarim sentimentul de solidaritate intre romanii plecati si cei ramasi acasa.  Multumesc celor care au facut posibila realizarea acestei actiuni, prin implicarea lor, asigurandui totodata ca nu ne vom opri aici si vom desfasura si alte proiecte de anvergura in viitorul apropiat. Invit pe aceasta cale pe toti cei care au posibilitatea sa faca asemenea gesturi, sa nu piarda nici o ocazie, mai ales, tinand cont ca o parte a societatii romanesti este foarte saraca” a declarat Eugen Terteleac, presedintele Asociatiei Românilor din Italia.

comentarii

de Pitzi la 6 July 2018 - 16:41

@‘’Prin aceste actiuni, ne propunem ca in Anul Centenarului sa intarim sentimentul de solidaritate@

In ceilalti 99 de ani, Doamne Trasne-o solidaritate

de Arnold la 6 July 2018 - 17:35

Numai cine nu a urmarit activitatea acestei Asociatii poate posta astfel de comentarii rautacioase. Felicitari pentru munca depusa an de an!

Lasati un comentariu