Avocat din Zalău angajat de Primăria Carei înainte de obţinerea acordului Consiliului Local

• publicat la: 15 august 2018
Avocat din Zalău angajat de Primăria Carei înainte de obţinerea acordului Consiliului Local

Avocat din Zalău angajat de Primăria Carei pentru un dosar în curs la Tribunalul Satu Mare cu reclamantul Ludescher Norbert. Consilierii au fost chemaţi în 14 august să voteze un act juridic datat 24 iulie 2018.  În actul supus votului consilierilor este precizat faptul că plata sumei de 8 mii lei se va efectua INTEGRAL până la data de 8 august 2018! Raportul de specialitate de la Serviciul Contabilitate Buget este datat…9 august!

Nu vă miroase cumva a abuz?


Marţi 14 august 2018, de la ora 11,00 a avut loc la Primăria Carei şedinţa ordinară a  Consiliului Local aferentă lunii august.

Au fost prezenţi 15 din cei 19 consilieri. Preşedinte de şedinţă a fost consiliera UDMR, Venig Gabriela. Nu a fost prezent niciun consilier personal al primarului iar blogerul din Căpleni plătit de primăria Carei nu a specificat nimic despre proiectul 16 de pe ordinea de Zi. Nici pe pagina oficială a UATM Carei nu se face referire la acest proiect de hotărâre.

Unul dintre proiectele de hotărâre solicita votul consilierilor pentru aprobarea unui contract de asistenţă juridică cu un cabinet de avocatură din…Zalău care să reprezinte UATM Carei la Tribunalul Satu Mare  în procesul cu reclamantul Ludescher Norbert în dosarul 1097/218/2016. Vă  reamintim că Primăria Carei are numeroşi jurişti angajaţi, colaborări cu avocaţi careieni  precum şi consilieri avocaţi.

,,Cred că pentru această sumă am fi găsit şi în oraş sau judeţ un avocat bun care să reprezinte Primăria Carei,,  a  afirmat consilierul Ciută iar consiliera Venig a adăugat….,,este părerea dvs….dacă altcineva  are întrebare sau nu…?,,

Niciunul dintre cei cu specializare în domeniul juridic  nu a scos un cuvânt despre faptul că invitaţia consilierilor de a vota acest proiect era după mai bine de 3 săptămâni de la data care apare pe contractul de asistenţă juridică care stipula şi data până la care se va face plata integrală a valorii serviciului juridic.

Înregistrarea Video a şedinţei CL din 14 august 2018.

https://www.facebook.com/PrimariaCarei/videos/271469163583087/

Buletin de Carei

Lasati un comentariu