Careienii semnalează problema maidanezilor

• publicat la: 20 august 2018
Careienii semnalează problema maidanezilor

Din ce în ce mai mulţi careieni trimit pe adresa redacţiei Buletin de Carei sesizări privind creşterea numărului de câini fără stăpân prin oraş. Unii careieni care locuiesc la marginea oraşului afirmă chiar că se trezesc peste noapte cu câini abandonaţi în faţa caselor lor.  Milostivi din fire îi bagă în curtea lor dar când deja ai 10 câini parcă e prea mult.

Când se măreşte capacitatea de la adăpostul de animale pentru care Primăria finanţează cheltuielile?

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de eniko la 20 august 2018 - 12:05

Pe linga faptul ca numarul cainilor cesc continuu , careieni mai sesizeaza ca adapostul de caini care are relatii contractuale cu Primaria Carei NU ARE autorizatie de functionare emisa de Primaria Carei , dar nu are nici autorizatie sanitar veterinara . In cazul in care informatia nu e reala rog Primaria Carei , respectiv Asociatia Puffi sa faca public aceste autorizatii pentru a nu mai fii suspiciuni si pentru ca sunt banii publici adica ai nostri

de pro ciuta la 20 august 2018 - 15:03

Daniela , te mai cheama si „eniko” ?

de marcu la 20 august 2018 - 15:31

bine ca platim pe consilieri ca sa se joace pe comentarii si sa umble la chefuri la urziceni la ferma covaciului. cati bani a trebuit sa dea inapoi pufi? aveti frica ca se afla?

de Antal Kovacs la 20 august 2018 - 20:29

Eu cunosc personal Asociatia Puffi,Respect pentru tot ceea ce face ,eu am si ajutat o catelusa sa fie adoptata in Germania,iar sapt viitoareaduc si doua pisici pt adoptie….,acum incercam saadunam si bani pentru o cladire care sa corespunde cerintelor UE…..Am fost la fata locului si momentan nu sunt locuri libere,din cauza excrociilor care abandoneaza animalele,nu animalele sunt de vina…..,iar doamna Mia face tot posibilul petru intretinerea acestori necuväntatoare!!!!! ajutam si noi cu ce putem….ca are s-au nu autorizatie de functionare,nu mä intereseaza….dar dacä nu ar exista,aceste vituitoare ar fii fost ajunsi la soarta porciilor (cu vräjeala de pesta),deci ce nu vä place iar??????

de Buletin de Carei la 20 august 2018 - 21:19

Daca nu intelegeti româneşte nu e problema noastră. Vă rugăm să căutaţi un traducător şi apoi să vă băgaţi în seamă cu denigrările de care nu vă puteţi debarasa. Aici nu sunteţi pe maidan. Serviţi un ceai de tei şi apoi încercaţi calm să mai citiţi materialul.

de sebi la 21 august 2018 - 07:07

e adevarat ca asociatia nu poate sa justifice banii primiti de la primarie? ce se va intampla cu adapostul pentru caini?

de IOAN la 21 august 2018 - 08:03

D-nei Mia ai recomand sa si masoare lungul nasului , e usor sa faci ceva cu banii contribuabilului si tu nu esti in stare sa obtii autorizatiile . Nu inteleg de ce nu se autosesizeaza ANSV de adapostul ilegal de caini ?

Lasati un comentariu