Nu uitaţi de Dezbaterea Publică de la Primăria Carei

• publicat la: 20 august 2018
Nu uitaţi de Dezbaterea Publică de la Primăria Carei

Nu uitaţi de Dezbaterea Publică de mâine, 21 august 2018, ora 16,00, de la Primăria Carei.  Se va discuta despre propunerile pentru Planul Urbanistic Zonal  la PARC DENDROLOGIC Carei.

Documentaţia se poate obţine de la sediul Primăriei Carei , parter, pe dreapta cum intraţi în clădire,  a treia uşă, la serviciul Urbanism. Uşile nu sunt numerotate aşa cum apare în anunţul postat pe pagina Primăriei Carei, www.municipiulcarei.ro.

Pe pagina de Facebook a Primăriei Carei nu apare anunţul privind dezbaterea publică şi nici pe paginile blog-urilor  consilierilor  primarului la fel cum apar denigrările la adresa celor incomozi administraţiei Kovacs-Keizer.

De ce oare nu se doreşte a fi mediatizată această Dezbatere Publică ? Că doar este vorba de oraşul nostru….

Nu vă plac oamenii informaţi domnilor din conducerea Primăriei Carei? Plătim destui informaticieni din banul public ca să  putem citi de acasă documentaţia şi să mergem la Dezbaterea Publică pregătiţi…dar documentaţia nu  se poate citi în format electronic non-stop.  Şi nici anunţuri pe toate canalele despre Dezbaterea Publică nu au fost făcute.

Buletin de Carei

 

http://www.buletindecarei.ro/2018/08/dezbatere-publica-la-primaria-carei-2.html

Lasati un comentariu