Remarci mizerabile la adresa profesorilor claselor speciale din partea primarului Kovacs

• publicat la: 29 august 2018
Remarci mizerabile la adresa profesorilor claselor speciale din partea primarului Kovacs

Primarul Kovacs lansează remarci mizerabile la adresa profesorilor care se ocupă de elevii cu nevoi speciale. Cică lucrează 2 ore şi iau salarii mai mari!

Kovacs nu ştie nici socoata de când a ajuns demnitar şi afirmă că sunt 2-3 copii în clasele cu nevoi speciale deşi în adresa oficială trimisă de Centrul Şcolar pentru educaţie Incluzivă scrie negru pe alb că e vorba de 39 de elevi cuprinşi în 5 clase. Păi bine domnule primar, aţi uitat  cum se calculează numărul de elevi dintr-o clasă când se dă numărul claselor şi numărul total de elevi? Dacă împărţiţi 39 la 5 vă dă…2-3 elevi???? E noua socoată ce se aplică la UATM Carei?

Luni, 27 august 2018, la sediul Primăriei Carei a avut loc o şedinţă extraordinară a CL Carei.

Unul dintre proiectele de hotărâre dezbătute prevedea asigurarea unui spaţiu pentru clasele frecventate de copii  cu nevoi speciale  adică copii care au un anumit grad de handicap. A fost alocat spaţiul rămas liber după închiderea Grădiniţei nr.5 de pe strada Tireamului.

Deşi nu a fost în vizită la clasele cu nevoi speciale  primarul Kovacs se lansează în tot felul de remarci şi pune etichete profesorilor care lucrează din greu cu elevii cu handicap mental.

,, Aş  adăuga faptul că de mult timp se  cere de la noi mutarea acelor 4 clase de la şcoala 2( nu spune Şcoala Vasile Lucaciu- n.r.)  dar nu am găsit până acum  clase…e prea mult spus clase ...îs 2-3  copii  într-o clasă... cu diverse pobleme…vin nu numai din Carei…şi dacă suntem sinceri îi încurcau pe cei de la şcoala 2… au regim special, vin când vin şi pleacă când pleacă…mare lucru nu ştiu ce se întâmplă acolo şi nici nu vreau să spun dar …ar trebui să îi supravegheze un pic mai atent pe aceşti copii şi nu neapărat pe aceşti copii ci pe cei care ar trebui să îi supravegheze că ce se întâmplă…este şi aici o mică invidie pentru că iau salarii mai bune decât cei de la şcoală...lucrează 2 ore…în fine e un subiect caz foarte  greu dar consider eu că această locaţie ofeirtă  e mai buna pentru  ei decât cum erau pusi în diverse clase…,,

Adică spune că ,,mare lucru nu ştiu,, dar afirmă în plină şedinţă de CL că profesorii lucrează 2 ore şi  ,,îs doi-trei copii într-o clasă,,.

Deci Kovacs are probleme nu numai cu stema României  şi cu tratamentul DISCRIMINATORIU la adresa  asociaţiilor careiene  ci şi cu activitatea profesorilor de la clasele speciale.

Inginer fiind nu ştie să facă o simplă socoată. Ne mai mirăm atunci că a dat greş cu firmele sale de producţie mobilier?

Înregistrarea video a şedinţei. După min 11,50 găsiţi intervenţia menţionată.

https://www.facebook.com/PrimariaCarei/videos/505737513222859/?fb_dtsg_ag=AdwZaGbonDSw4dgmX0cBiniwg7TEG6nloB3qi9uwX57HAQ%3AAdyER7pHYWDHfYZRUhnHfC4T4Kbd9CKzQdoBiDpXrYl4rA

Buletin de Carei

comentarii

de unio la 29 august 2018 - 11:49

Tipic pentru folegelista din Asuaj! Nu stiu, dar am o parere argumentata! Bravo Kk0vax albina, fruntea uniunii unguresti careiene!

de Cosmin Baias la 1 septembrie 2018 - 21:16

Aici Kovacs a sărit calul rău de tot. Or fi copiii cu cerințe educaționale speciale, dar Kovacs e cam handicapat la capitolul toleranță. Ce vrea marele edil?! Să facem eugenism, să îi lichidăm pe acești copii?! Pe lângă că e cam șovin, mai e și intolerant. Chiar nu se sesizează nimeni față de seria de afirmații delirante?! Toate autoritățile județene sunt vasale acestui individ și uniunii pe care o are în spate?

Lasati un comentariu