Cine primeşte vouchere de vacanţă la Primăria Carei?

• publicat la: 3 septembrie 2018
Cine primeşte vouchere de vacanţă la Primăria Carei?

„Una dintre cele mai importante măsuri ale Guvernului României va fi menţinută şi în 2019. Fiecare român, care lucrează în sistemul de stat, va beneficia şi anul viitor de vouchere de vacanţă în valoare de 1.450 lei”, se menţionează în comunicatul remis Agerpres.

Voucherele de vacanţă se pot  utiliza doar în hotelurile şi pensiunile din România şi asigură cazarea, masa, transportul, tratamentele în staţiunile balneare şi serviciile suplimentare oferite de unităţile de cazare, dar şi alte servicii incluse în pachetul turistic achiziţionat de beneficiar.

Un angajat al Primăriei Carei ne întreabă de ce nu primesc toţi angajaţii vouchere de vacanţă? Persoana respectivă are mai mulţi ani vechime la departamentul unde lucrează în Primăria Carei şi afirmă că mai există şi alţi oameni care nu au primit vouchere de vacanţă. Doar cei de la birouri au primit spune angajatul în cauză.

Poate cineva din Primăria Carei să răspundă la întrebarea …pe ce criterii au acordat voucherele de vacanţă?

Oare de ce  nu au beneficiat de ele toţi angajaţii, chiar şi cei fără studii superioare?

Buletin de Carei

comentarii

de Poet Carei city 2018 la 3 septembrie 2018 - 20:16

Unii voucher de vacanta,ceilalti cu bilete fara vacanta,unii vad marea neagra,altii vad mizeria careiana(la cuca de la Lebada),dar ce conteaza,sa avem zile frumoasa,cu o sarbatoare centenara neuitata.

Lasati un comentariu