Consilierul primarului critică doar careienii nu şi lipsa de implicare a administraţiei din care face parte

• publicat la: 6 septembrie 2018
Consilierul primarului critică doar careienii nu şi lipsa de implicare a administraţiei din care face parte

Consilierul personal al primarului Kovacs critică în timpul programului careienii( oare are dovezi că sunt doar careieni, n.r.)  care aruncă gunoaie în spatele fostei fabrici Trum SA dar nu ne spune dacă Poliţia Locală din subordinea instituţiei unde este angajat a luat măsuri în consecinţă.

Aruncatul gunoaielor în alte locuri decât cele special amenajate este de condamnat, nimic de zis, dar faptul semnalat nu este unul singular, peste tot la marginea oraşului există astfel de grămezi de gunoaie, inclusiv deşeuri de cauciuc fără ca cineva din administraţia locală să ia măsuri.

Păi se poate domnule primar Kovacs să arătaţi cu degetul doar spre careieni şi să nu faceţi publică activitatea Poliţiei Locale de prindere a făptaşilor şi sancţionarea lor?

De măsurile pe care le-aţi luat în ultimii 5 ani de exemplu pentru stoparea fenomenului ,,gunoaie aruncate la întâmplare prin oraş,,..nimic?

V-aţi  angajat ca şi consilieri personali doar persoane din presa locală şi nu specialişti care să îmbunătăţească imaginea oraşului prin acţiuni concrete, soluţii viabile.

Cum se face că nu vă implicaţi DELOC în asigurarea curăţeniei la locul de intrare şi desfăşurare a celui mai important turneu internaţional de handbal juvenil ce are loc la CAREI?

Grămezi de moloz tronează de luni de zile în faţa Băii Comunale de lângă intrarea la sala de sport unde au loc meciurile de hanbal!

Intrarea la sala de sport este DE COŞMAR!

Ce fel de gospodar îşi primeşte înalţii oaspeţi de aşa manieră? Vorbim de 600 de sportivi şi de nume sacre în hadbalul naţional şi mondial ce onorează cu prezenţa oraşul Carei! Vorbim de Memorialul ,,Mircea Dohan,, la handbal organizat de familia regretatului sportiv careian.

De ce faceţi de ruşine oraşul Carei  în faţa personalităţilor care vin pentru a susţine sportul careian?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu