Fake News în formă continuă la o aniversare din Carei

• publicat la: 28 septembrie 2018
Fake News în formă continuă la o aniversare din Carei

Nici măcar la ceas aniversar  băietul cu goarna nu se poate debarasa de minciuni şi manipulări. O nouă manipulare a consilierului primarului Kovacs apare în spaţiul public în timpul orelor sale de progam. Szasz Lorand  scrie despre portalul careienilor când de fapt el administrează un blog înfiinţat împotriva celor pe care nănaşul Kovacs nu îi poate controla. Dovezile concrete le găsiţi în continuare.

,,Datorită atacului venit din partea lui Ilie Ciută în şedinţa de Consiliu Local..a celor venite din parte soţiei sale în Buletin de Carei precum şi membrilor găştii liberale…am decis să înfiinţez şi eu un portal de ştiri sub numele de Opinie de Carei,,.

Aşa scrie blogerul Szasz Lorand la rubrica ,,Cine suntem şi ce vrem,,   de la Opinie de Carei….cu un limbaj deja specific lui, menţionând printre altele că va promova articole ,,ale careienilor sănătoşi din punct de vedere psihic,,.  Szasz Lorand  se visează şi psihiatru, pune diagnostice şi dă indicaţii de genul ,, ceilalţi nu au decât să se trateze acasă sau în deplasare,,.   Şi când te gândeşti că acesta a ocupat , puţin ce-i drept, funcţia de director de cotidian judeţean. Nu e de mirare că nu a rezistat mult în funcţie cu astfel de exprimări. Sau poate nu a făcut faţă şi la volumul de muncă de la Satu Mare şi la cel de administrator al paginii Facebook a Primăriei Carei. Trist este că a importat la Carei toate mizeriile promovate la Satu Mare împotriva unor persoane incomode şi nu informarea corectă şi echidistantă.

Cică Opinia de Carei ar fi portal când de fapt este înregistrată ca blog după cum apare în subsolul paginii.

Blogul lui Szasz Lorand a apărut nu pentru corecta informare a careienilor ci împotriva  persoanele care îl incomodează pe nănaşul primar Kovacs, cel care l-a angajat ca şi consilier personal înainte de a avea acceptul Consiliului Local. Altfel am fi citit despre cum se cheltuie banii primăriei după bunul plac al nănaşului care nu mai trece prin SEAP achiziţiile care le vrea dirijate către anume persoane.  Finul primarului ,,nu provocaţi maghiarii,,   vorbeşte la un moment dat şi despre…,,naţionalism deşănţat,,.

Dar pentru că singur recunoaşte motivul pentru care a creat blogul Opinie de Carei nu mai e nimic de spus. Poate doar de corectat rubrica în care blogul este trecut ca şi …companie de ştiri…o aşa zisă companie care nu are nici măcar un domeniu al ei ci foloseşte o adresă personală..specifică blogerilor.

Buletin de Carei

 

 

 

 

Lasati un comentariu