La Carei are loc un Turneu internaţional de handbal. Memorialul Mircea Dohan

• publicat la: 6 September 2018
La Carei are loc un Turneu internaţional de handbal. Memorialul Mircea Dohan

A doua zi a Turneului international de handbal Memorialul Mircea Dohan. Astazi a fost rândul echipelor de baieti sa intre pe teren. A sosit si o echipa de la TVR precum si remarcabilul Gabriel Kicsid care a efectuat premierea copiilor si a oferit cateva sfaturi pentru cei care vor sa continue activitatea sportiva. Au participat echipele din Carei, Satu Mare, Oradea, Foieni si Csenger. Echipa de la Csenger a venit însoţită de preşedintele clubului, Szekely Zoltan si antrenorul Balogh Attila.

Intrarea la sala de sport unde se desfăşoară Turneul Internaţional de handbal este la fel de mizerabilă ca şi ieri, în prima zi. Este un deja vu pentru orice competiţie românească de amploare ce are loc în oraş. Idem la Cupa 25 Octombrie la atletism.

Felicitări şi recunoştinţă marii familii Dohan pentru implicare şi dăruire în organizarea an de an la Carei a acestei importante competiţii de handbal. Mircea Dohan, fosta glorie a sportului careian ar fi mândru de familia sa.

Vineri, 7 septembrie 2018, de la ora 10,00, va avea loc deschiderea oficială a competiţiei.

Sunteti aşteptaţi să susţineţi echipele care iau parte la competiţie.

Galerie FOTO

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=2136014319980168&__xts__%5B0%5D=68.ARA6JEUZ5idOGC5hunaOHWgEY0GaLA1QCRrdmjda5zCZ7sUMtWDfpai5xXXvETd_OTvRmqwZeY-gD_mb5S-4dXYvMuMrvYFYNbNvwu5zzFm8k9LRZIa_ZHm39eL8d4ipPupjyzoTa-XJDzfjk_PkZEElvBj8C9RhSyn0gojeJqFJl7c7i9aVJw&__tn__=-UC-R

Buletin de Carei

Lasati un comentariu