Megyeri Tamas Robert incită cititorii de limbă maghiară

• publicat la: 18 septembrie 2018
Megyeri Tamas Robert  incită cititorii de limbă maghiară

Hotărât lucru, în Carei e o adevărată aventură să oferi informaţii reale.

Megyeri Tamas Robert a dat în bâlbăială  după ce a aflat că nu comunicatul Primăriei Satu Mare este cel care conţine informaţiile reale despre înlăturarea troiţei.  Şi pentru că nu poate sau nu se face să atace un coleg de partid pentru total neinspirata sa acţiune a  găsit de cuviinţă să atace  Buletin de Carei şi administratorul acestuia …poate-poate cititorii de limbă maghiară vor înghiţi pe nemestecate falsa ştire.

Pentru fostul consilier nu mai contează sifonările de bani publici prin diverse metode de administraţia de care este plătit şi nici discriminările promovate de aceeaşi administraţie din moment ce se avântă doar la atacuri împotriva celor care semnalează neregulile din Primăria Carei unde plăcile oficiale cu tricolor au fost înlocuite cu unele cernite, neoficiale. Cititorii de limbă maghiară nu sunt informaţi corect despre ce se petrece la Primăria Carei.

Incapabil să înţeleagă subtilităţile limbii române, Megyeri Tamas Robert se aruncă pe taste pentru a incita cititorii de limbă maghiară  împotriva administratorului Buletin de Carei, Daniela Ciută. Nu este la prima sa acţiune de acest gen, dimpotrivă, este o adevărată campanie  împotriva celor menţionaţi.  Aceasta e persoana care a candidat fără succes pentru un loc la  Consiliul Judeţean Satu Mare din partea UDMR Carei unde face parte din biroul municipal. Până şi exprimările sale în limba maghiară sunt departe de cele ale unui om cult.

Megyeri Tamas Robert nu e capabil să scrie nici măcar un comentariu în limba română darmite să înţeleagă un text. Nici sfânta biserică nu a fost ocolită de atacurile la persoană a năbădăiosului fost consilier.

 

Megyeri Tamas Robert încasează bani de la Primăria Carei…pentru servicii de informare şi publicitate. Încă un susţinut financiar de către primarul Kovacs pentru dezinformare şi denigrare Buletin de Carei şi Daniela Ciută.

Primarul Kovacs  se foloseşte de banii oraşului pentru a ataca  persoanele incomode lui care informează despre activitatea administraţiei pe care o conduce.

Megyeri Tamas Robert este din Căpleni, nu are studii superioare şi a fost angajat pentru o perioadă de câţiva ani ca şi consilier personal al primarului Kovacs, inginer de meserie.

Informările sale se rezumă în special la atacuri la adresa celor care au spirit civic şi au curajul de a  consemna despre realitatea din administraţia careiană.

El este cel care a atacat Buletin de Carei pentru că  a preluat o poezie a lui Nicolae Băciuţ de la Vatra Veche.

http://www.buletindecarei.ro/2016/11/un-angajat-al-primarului-kovacs-politician-deranjat-de-revista-vatra-veche.html

Tot el atacă familia Ciută pentru diverse motive numai de el înţelese  având în vedere că nu a fost niciodată angajator sau organizator de evenimente sau specialist în vreun domeniu anume.

Primarul Kovacs îşi adună în jurul său numai astfel de persoane  care atacă familia Ciută.  Complex sau frustrare? Numai el ştie , cert este că nu se poate lăuda cu realizări pe plan profesional  la fel ca familia ce îi provoacă tot mai dese coşmaruri. Megyeri Tamas Robert nu a fost capabil nici până în ziua de azi să facă publică înregistrarea discuţiilor cu primarul Kovacs din data de 26 iunie 2018 atunci când  primarul a stat ascuns în birou pe timpul manifestărilor de la Monumentul Ostaşului Român dedicate Zilei Drapelului ţării unde este demnitar, viitor pensionar cu avantaje speciale.

Nefericitul Megyeri Tamas Robert nu este capabil să scrie un material în limba română dar îşi dă cu presupusul despre ce este şi ce nu este corect în limba română.

S-a remarcat alături de amicul său Szasz, finul şi consilierul actual al primarului Kovacs prin acţiunea de curăţare a buruienilor de pe domeniul public, singura acţiune organizată de cei doi.

Datorită intervenţiei Buletin de Carei, Megyeri Tamas Robert a învăţat care este ţinuta vestimentară  adecvată la evenimentele culturale. Acum se prezintă în mod adecvat.

Pentru astfel de servicii de informare şi publicitate  se cheltuie din banii careienilor.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2018/06/noi-provocari-agentia-de-stiri-a-primariei-manipuleaza-din-nou-rusine-megyeri.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/06/cititi-amenintarile-de-pe-pagina-lui-megyeri-tamas-robert.html

 

comentarii

de HZ la 18 septembrie 2018 - 23:00

Iarasi faceti propaganda de ura si de doi bani.

de Buletin de Carei la 19 septembrie 2018 - 08:20

Buletin de Carei raspunde doar la incitarile promovate cu nerusinare de un nerealizat candidat al UDMR Carei.

Lasati un comentariu