Urbanism. Casa dintre Unicarm şi Lidl

• publicat la: 27 septembrie 2018
Urbanism. Casa dintre Unicarm şi Lidl

3 lanţuri de magazine vor funcţiona la Carei în centrul oraşului, aproape unul lângă altul.  Este vorba de Unicarm, Kaufland şi Lidl situate pe strada Mihai Viteazu. .

Lângă unitatea CEC BANK se află Kaufland  apoi la 2 numere distanţă se află Unicarm şi tot la 2 numere distanţă se construieşte Lidl.

Pentru obţinerea terenului de construcţie a Lidl au fost achiziţionate 3 case de locuit dintre care una a cuscrului primarului. Biroul de Urbanism de la Primăria Carei a aprobat un plan prin care între Unicarm şi Lidl a rămas o casă de locuit.

O casă în care locuieşte o familie cu copii. Vă daţi seama ce viaţă vor avea între 2 magazine cu trafic intens.

Se lucrează intens la curăţarea terenului de construcţii pentru a se putea ridica magazinul Lidl. Investitorul SC LIDL Romania S.C.S a început lucrările pentru ridicarea magazinului din Carei şi a terminat aproape toate demolările caselor achiziţionate pe calea Mihai Viteazu din localitate, adică numerele 36,38 şi 40.

Niciun lant de magazine nu are unităţi deschise în zona de locuinţe de pe strada Tireamului, Ghenciului, Uzinei , intrarea dinspre Oradea sau zona gării. Toate cele existente în Carei sunt concentrate în zona centrală.

Unicarm-ul a fost primul care şi-a deschis porţile, pe locul unui aprozar şi al unui magazin de cartier.  A urmat apoi deschiderea supermarket-ului Kaufland, pe locul fostei fabrici de mobilă Mobicrasna. În timp ce la deschiderea Unicarm au fost probleme cu modalitatea de aprovizionare  care era prea aproape de blocurile de locuinţe, la deschiderea Kaufland au avut loc discuţii privind ruta de aprovizionare.

http://www.buletindecarei.ro/2011/01/modificare-orar-de-aprovizionare.html

Doar că ruta de aprovizionare a fost aprobată în stilul caracteristic administraţiei Kovacs-Keizer adică în spatele uşilor închise, pe şest.

http://www.buletindecarei.ro/2010/05/primaria-a-aprobat-ruta-de-aprovizionare-a-magazinului-kaufland-inca-in-luna-martie.html

Buletin de Carei

comentarii

de Bodon Thomas la 27 septembrie 2018 - 23:13

Nici nu va puteti inchipui ce viata avem deja aici, abia a inceput lucrarile deja am avut o gramada de probleme si pagube materiale din cauza demolarii si a constructiei. In casa zilnic cad obiecte de pe raft din cauza unui utilaj care face vibrati si azi cand am ajuns acasa in bucatarie era spart o sticla in care era depozitat alimente si daca din gresala cade pe capul copilului oare pe cine sa dau vina??? Copii mei stau in curte pana la ora 17:00 pana cand se incheie programul de lucru ca mi frica ca sa nu cada ceva pe ele. Am avut gaini dar o fost omorati de doua caini de pe strada care au putut intra in curtea mea pentru ca Lidl a demolat aprooape toate cladirile din vecinatate dar inca gard nu a facut si multe alte lucruri care pot sa demonstrez cu poze si video. Am facut reclamatii la contructor, la politia locala, la urbanism dar din pacate nimeni “nu pote sa faca nimic” toti sterg mana zicand ca” nu noi suntem intitutia corespondenta” pentru rezolvarea problemelor. Atunci unde sa ma adresez cu problemele mele, cine poate sa ma ajute???

de Poet Carei city 2018 la 1 octombrie 2018 - 15:47

Cine poate sa va ajute, in epoca asta CENTENARA o intrebare interesanta,multi au intrebat in secolele anterioare,pana cand nedreptatea domina,nu putem astepta raspuns in aceste zile corupta,toti spala mainile si spune:Patul meu este facut NIMENI SA NU DERANJEAZA.

Lasati un comentariu