A 48-a ediţie a Cupei 25 Octombrie la atletism

• publicat la: 30 octombrie 2018
A 48-a ediţie a Cupei 25 Octombrie la atletism

Cea de-a 48-a ediţie a Cupei 25 Octombrie la atletism a trecut cu totul neobservată de mai marii oraşului şi de angajaţii lor din presă. Un eveniment de marcă pentru sportul naţional şi careian.

Pentru Primăria Carei cea mai longevivă competiţie  de atletism din ţară care are loc la Carei  nu a fost motiv  de mândrie şi prilej de mediatizare.

Peste 300 de sportivi au participat în zilele de 26 şi 27 octombrie la Carei la Cupa 25 Octombrie 2018. Profesorii antrenori Ioan Mărneanu şi Florin Turcu ajutaţi de colegii lor de la catedra de sport de la Liceul teoretic Carei  au  reuşit o nouă ediţie de excepţie.

.

GALERIE FOTO

Elevii antrenaţi la şcoala careiană de  atletism au obţinut vineri 26 octombrie rezultate deosebite. 6 locuri I, 6 locuri II şi un loc III.

Pe primul loc s-au clasat Cura Roxana la 60m, Alexia Turcu la oină, Vlad Turcu la suliţă şi greutate, Hasna Teodora la greutate şi Bihari Ştefania tot la greutate.

Locul II a fost obţinut de către Kinczel Antonia la 100m, George Racolţa la disc şi greutate, Balog Olimpiu la disc, Balog Darian la disc dar la altă categorie de vârstă şi Bereczki Evelin la greutate.

Pe locul III s-a clasat Balog Olimpiu la greutate.

Sâmbătă, 27 octombrie 2018, pe ploaie, a avut loc Crosul din cadrul Cupei 25 Octombrie 2018.

Sportivii careieni au obţinut 4 locuri I, 4 locuri II şi 3 locuri III.

Raul Roşu, Kurti Csilla, Benke Edward şi Kinczel Antonia au reuşit să termine cursa pe primul loc, fiecare la categoria sa de vârstă. Pe locul secund s-au clasat Maier David,  Rebeleş Arlette, Matei Şerban şi Cocke Denisa.

Peneghi Bianca, Hasna Teodora şi George Racolţa au obţinut locul III.

În cadrul amplei competiţii  care a fost Crosul s-au regăsit şi sportivi  de la Şcoala gimnazială Lucăceni, profesor Paşca Daniel. Pe primul loc  s-a clasat Raul Costea , pe locul secund Nina Mareşanu iar pe al treilea loc au terminat Melnici Anamaria, Trif Cristian, Leber George şi Korodi Denisa.

Felicitări tuturor!

Nici un rând despre eveniment nu a apărut pe pagina Primăriei Carei.Niciun consilier personal al primarului nu a suplinit lipsa acestuia de la un astfel de eveniment important din viaţa oraşului deşi au trecută această obligaţie în fişa postului.

Plătim cu bani public PFA uri pentru servicii de informare şi publicitate dar  în loc să consemneze şi manifestările româneşti se ocupă cu denigrarea organizatorilor sau a careienilor cu spirit civic. Şi totul pe bani publici.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu