Agresiunea surprinsă în direct e contestată de Poliţia Municipală Carei prin surse sub protecţia anonimatului?

• publicat la: 31 octombrie 2018
Agresiunea surprinsă în direct e contestată de Poliţia Municipală Carei prin surse sub protecţia anonimatului?

Din lipsă de subiecte aducătoare de trafic  Szasz Lorand  contestă un  incident la care nu a asistat, în baza unui anonimat. Nimeni dintre cei peste 10 martori la incident nu a văzut niciun cuţit în mâna agresorilor! Locul unde a avut loc incidentul este binecunoscut celor care cumpără ţigări netimbrate sau ţigarete ecologice.

Nu este pentru prima dată când mici accidente sau altercaţii din Carei sunt dosite dar este pentru prima dată când se încearcă muşamalizarea unui eveniment  la care am fost martor. Cică o sursă anonimă din Poliţia municipală Carei comunică blogerului Szasz Lorand despre un incident în care era de faţă doar un singur agent de poliţie.

Păi cine a asistat la incident înafară de acel agent agresat? Pentru că nu mai făcea faţă am sunat la comandantul Poliţiei, Lăpuşte Copil şi pentru că nu a răspuns am sunat la Ovidiu Păştean, şeful de la rutieră. Şi asta după ce agentul agresat a încercat să sune la colegii lui afirmând…,,Nelu da nu mai veniţi odată….?

Scriitorul de serviciu este şi de această dată cel plătit din bani publici de către Primăria Carei şi care  a fost ,,deconspirat,,  recent  ca mincinos prin adresa Poliţiei Satu Mare privind autorul ridicării troiţei româneşti din Satu Mare.

http://www.buletindecarei.ro/2018/10/politia-municipiului-satu-mare-confirma-informatiile-buletin-de-carei-in-cazul-troita.html

De această dată se foloseşte de relaţiile sale din Poliţia Municipală Carei ca să conteste un eveniment la care am asistat personal.

În cauză nu era vorba doar de 2 scandalagii  fapt ce se poate observa din poze şi tot din poze se poate observa că niciunul NU AVEA  cuţit asupra lui.

Poliţia Municipală Carei  comunică cu consilierul personal al primarului Kovacs prin …surse sub protecţia anonimatului??? De cine se teme Poliţia municipală din Carei  de apelează la surse sub protecţia anonimatului? Metode a la Republica de la Carei.

Daniela Ciută

 

 

comentarii

de anonim la 31 octombrie 2018 - 23:54

Nu toti cei prezentati mai sus sunt scandalagi.Cele 2 persoane care mai apar in poze au vrut doar sa aplaneze conflictul,nu mai vorbiti prostii,doar acuzati politia atata stiti…Personal am trecut pe langa bar inainte de incident si am vazut un tigan rupt de beat pe mijlocul drumului,injurand si stringad aiurea(cel ce se vede in prima poza) in timp ce al doilea statea linistit la masa afara(desigur si ala rupt de beat acolo pe scaun).NU ar mai trebui dat ajutor social acestori putori,care fac treburi deastea,M**e lor!!!!

de nu e bine d-le "chestor",nu e bine la 1 noiembrie 2018 - 03:11

poate ,dar mai scriu o data ,nu e bine d-le „chestor”,nu e bine,nu e bine deloc

de careian la 1 noiembrie 2018 - 08:37

unde scrie anonimul de scandalagii? cine acuza politia? e greu cu limba romana fiam? buletindecarei apara politia si voi sariti ca fraierii sa manipulati.

de Buletin de Carei la 1 noiembrie 2018 - 08:50

,,Personal am trecut si am vazut un om rupt de beat in mijlocul drumului,, dar nu ati precizat in care zi si luna anume. Noi am fost la fata locului si am facut poze si nimeni nu a vazut oameni in mijlocul drumului ci doar faptul ca un politist imbracat in uniforma Politiei Romane a fost lovit in spate cu un scaun metalic.

de toni la 1 noiembrie 2018 - 09:42

daca nici cand suna un politist nu vine repede un echipaj de politie atunci ce sa asteptam noi oamenii de rand????

de anonim la 1 noiembrie 2018 - 23:50

:))))) Asa ceva…”careian”În cauză nu era vorba doar de 2 scandalagii fapt ce se poate observa din poze,asta spune articolul asta,deci cele 2 persoane care mai apar in poze sunt scandalagii?:))) nu sunt scandalagii stai linistit

Lasati un comentariu