Expo RETRO la Castelul din Carei. Colecţia de Magnetofoane cu bandă a lui Mircea Găzdag

• publicat la: 9 octombrie 2018
Expo RETRO la Castelul din Carei. Colecţia de Magnetofoane cu bandă a lui Mircea Găzdag

Joi, 11 octombrie 2018, de la ora 17.00, în Sala de Conferințe a Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției „RETRO”, care cuprinde magnetofoane, radio-uri, pick-up-uri și multe alte obiecte vechi din impresionanta colecție personală a lui Mircea Găzdag.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Asociațiunii Culturale Astra – Despărțământul „Aurel Coza” Carei  al cărei membru este Mircea Găzdag și al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Mircea Găzdag este de profesie învăţător, acum la Şcoala gimnazială de la Andrid. A terminat cursurile Liceului Pedagogic Carei în anul 1978 la clasa doamnei profesoare Mayer. Iniţial a fost învăţător în Hotoan, satul natal iar apoi la Căuaş. Din 1989  predă la Şcoala din Marna Nouă până în 2010 când a fost închisă. De atunci  şi  până la ora actuală  se ocupă de educaţia  micilor elevi din Andrid.

Mai multe detalii despre pasiunea sa  de a colecţiona ceasuri, magnetofoane şi pick-up uri puteţi afla participând la vernisajul expoziţiei.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu