În 1919 Armata Română nu a salvat Ungaria doar de bolșevism ci și de un program radical de educație sexuală în școlile ungurești

• publicat la: 3 octombrie 2018
În 1919 Armata Română nu a salvat Ungaria doar de bolșevism ci și de un program radical de educație sexuală în școlile ungurești

Potrivit glasul.info , în 1919 Armata Română nu a salvat Ungaria doar de bolșevism, ci și de un program radical de educație sexuală în școlile ungurești. Vai de cei care nu-și cunosc istoria, pentru că riscă s-o repete! Așa este: istoria se repetă, doar că acum în locul vecinilor unguri ne aflăm noi românii.

Dacă din 1919 și până în zilele noastre ungurii au înțeles cât de important este să-și protejeze familia ca instituție fundamentală a societății, și au definit prevăzători din timp familia naturală în legea fundamentală a țării, constituția Ungariei: “Suntem de părere că familia şi naţiunea reprezintă principalul cadru al coexistenţei noastre şi că valorile noastre fundamentale coerente sunt loialitatea, credinţa şi dragostea. Ungaria protejează instituţia căsătoriei ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie, stabilită pe baza unei decizii voluntare, precum şi familia ca bază a supravieţuirii naţiunii. Relațiile de familie au la bază căsătoria și/sau raportul dintre părinți și copii.”, se arată în Constituția Ungariei, noi românii în schimb, n-am fost la fel de inspirați atunci când am scris Constituția României de după 1989, lăsând o definiție neclară / confuză a familiei: “Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.”, se arată în Articolul 48 alin (1) din Constituția României.

Vicecomisarul pentru cultură din regimul bolșevic al lui Bela Kun a implementat un program radical de educație sexuală în școlile ungurești György Lukács,vicecomisarul pentru cultură din regimul bolșevic al lui Bela Kun a implementat un program radical de educație sexuală în școlile ungurești, cunoscut în istorie sub numele de „terorism cultural”.

integral pe glasul.info

Lasati un comentariu