Repetiţiile de Ziua Armatei la Carei fără drapel naţional la Monumentul Ostaşului Român

• publicat la: 24 octombrie 2018
Repetiţiile de Ziua Armatei la Carei fără drapel naţional la Monumentul Ostaşului Român

Astăzi, 24 octombrie 2018 a avut loc la Carei repetiţia generală pentru ceremoniile de mâine, 25 octombrie, Ziua Armatei. Au sosit toate efectivele militare care vor participa la sărbătoarea Armatei Române.

Cu 24 de ore înainte de debutul ceremoniilor, Primăria Carei nu a  montat în jurul Monumentului Ostaşului Român NICIUN drapel tricolor astfel că repetiţiile au avut loc doar cu drapelele ţinute  de militarii din dispozitiv.

Cu alte cuvinte Armata Română a fost primită de Primăria Carei doar cu ornamentele de Crăciun.

Şi când te gândeşti că acestui primar i se înmânează Drapelul Naţional în cadrul ceremoniilor oficiale din data de 25 octombrie de Ziua Armatei….tocmai lui care este zgărcit în scoaterea la vedere a drapelului românesc, care a fost în stare să dea jos plăcile oficiale cu tricolor de pe faţada clădirii Primăriei Carei.

Şi pentru astfel de informări suntem supuşi oprobiului public de către scriitori plătiţi de Primăria Carei din bani publici. Deranjează faptul că facem cunoscut modul în care lucrează şi discriminează administraţia careiană.

Joi, 25 octombrie 2018, manifestările în cinstea Zilei Armatei vor debuta la ora 11,00 cu un ceremonial religios şi militar urmate de alocuţiuni , depuneri de coroane,  parașutarea Drapelului României, defilarea detașamentelor, vizionarea standurilor de tehnică, echipamente, armament și aparatură militară.

Update: Potrivit ultimelor date de la primaria Carei, au fost achizitionate 50 de drapele tricolor.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu