Victoria sistemului este acaparată de Szasz angajat ca şi consilier de Kovacs la Primăria Carei

• publicat la: 16 octombrie 2018
Victoria sistemului este acaparată de Szasz angajat ca şi consilier de Kovacs la Primăria Carei

Justiţia sătmăreană care a refuzat punerea la dispoziţie a înregistrării  unei şedinţe publice a mers mai departe pe aceeaşi linie şi nu a luat în considerare toate datele oferite în procesul cu consilierul şi finul primarului Kovacs. Astfel, domeniul public pe care este amplasat un panou de reclamă nu este considerat spaţiu public. Szasz Lorand dezinformează în stilul caracteristic şi de această dată privind sumele achitate către avocat care nu se ridică nici măcar la jumătatea celei specificate şi  nu specifică că a dorit să se îmbogăţească cu 150 mii euro cât a cerut el  ca reclamant.

Nu este nimic neobişnuit la noi o astfel de decizie  unde alţii au făcut chiar închisoare pentru fapte care ulterior nu s-au confirmat.

Completul de judecată de la Tribunalul Satu Mare nu a ţinut seama la procesul cu Szasz Lorand   de declaraţiile avocaţilor privind locul de apariţie a 3 articole pe care a decis că se vor şterge de către pârât. La fel cum nu consideră ca spaţiu public un panou de reclamă de pe domeniul public din Carei. Mai mult, explicaţiile privind modalitatea de a cere scuze fac referire la CODUL PENAL în condiţiile în care procesul este unul CIVIL!

În hotărârea dată de Tribunalul Satu Mare urmare a şedinţelor publice complet de judecată condus de  judecătorul Roşioru Eugen era specificată ştergerea articolelor semnate de Szasz Lorand din anul 2014 şi anume  „Falşii patrioţi din Carei” (publicat la data de 12.10.2014), „Situaţia ingrată a maghiarilor  din Carei” (13.11.2014), „Poliţia s-a autosesizat în cazul şmenurilor de la Centrul Alexandru din  Carei” (01.12.2014) , articole care au trecut şi anul de apariţie.

Aceste articole  apar şi acum în spaţiul public nefiind deci pusă în practică decizia Tribunalului Satu Mare. Tot felul de găselniţe au fost activate pentru ca aceste articole considerate de judecătorul Roşioru ca fiind denigratoare să nu fie şterse de Szasz Lorand… deşi apar ca obligatorii a fi şterse în Hotărârea Tribunalului Satu Mare.

Să fie trataţi diferit cetăţenii şi acolo unde se împarte dreptatea?

Coincidenţă sau nu, până şi avocatul Vasilica Popovici  al cărei nume este făcut public  de Szasz Lorand fără acordul ei, nefiind o persoană publică, este tratată discriminatoriu de către Primăria Carei care nu îi aprobă la cabinetul său particular o ieşire  separată din bloc la fel cum a aprobat la acelaşi bloc ieşiri separate pentru proprietarul de farmacie sau cabinet veterinar.

Priviţi ce scrie consilierul personal al primarului datornic la bugetul de stat Kovacs despre refuzul consilierilor majoritari de a aproba o ieşire separată pentru blocul unde are cabinetul de avocatură avocatul care a câştigat un proces împotriva Primăriei Carei. Este blocul cu 10 etaje unde şi farmacia şi cabinetul veterinar au aprobate ieşiri separate. Discriminare pe faţă cu batjocură plătită de Primărie din banii careienilor.

Aşa că victoria trâmbiţată de băietul cu goarna din Primăria Carei care nu ştie nici măcar alfabetul complet al limbii române nu este a lui ci a sistemului.

Daniela Ciută

P.S.

Pentru că tot ce publicăm este susţinut de documente oficiale care nu se pot refuza a fi recunoscute am devenit incomozi. Nici măcar un articol în care demonstrăm sifonarea banului public nu a fost contestat cu probe  aşa că …vom continua.

Poate face public Szasz şi sancţiunile primite de primar sau procesele pierdute în cursul mandatelor sale la fel cum procedează cu cei care deranjează liniştea unui datornic cu acte în regulă.

Lasati un comentariu