2 candidaţi au trecut de proba scrisă la concursul de la Primăria Carei cu Bibliografia ce conţine o lege abrogată

• publicat la: 4 noiembrie 2018
2 candidaţi au trecut de proba scrisă la concursul de la Primăria Carei cu Bibliografia ce conţine  o lege abrogată

A avut loc proba scrisă de la concursul organizat de UATM Carei  la care Bibliografia oferită conţinea o lege abrogată, legea 677, fără ca vreo instituţie abilitată să se sesizeze  despre această eroare a Primăriei Carei.

Comisia de concurs a fost  diferită de cea care a existat la selecţia dosarelor.

Din cei 8 candidaţi au  luat note de trecere doar 2, Steib Timea şi Sălăjan Meda care participa la şedinţele de CL având statut de colaborator cu contract PFA.

Unul dintre candidaţii care nu a luat notă de trecere a făcut contestaţie dar aceasta nu a modificat rezultatul probei scrise.

 

 

Luni, 5 noiembrie 2018, de la ora 10,00 se va susţine  proba interviului.

Primăria Carei a solicitat Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici  suplimentarea Organigramei cu un nou serviciu cu 3 angajaţi, cel de Comunicare, în condiţiile în care primarul are deja 2 consilieri personali ce sunt activi în presa locală.

http://www.buletindecarei.ro/2018/10/senzational-primaria-carei-cere-la-bibliografia-pentru-un-concurs-cunosterea-unei-legi-abrogate.html

Buletin de Carei

comentarii

de Poet Carei city 2018 la 5 noiembrie 2018 - 07:48

Dar cine o sa reuseste,Ca si la spital EUROUL conteaza,frumoasa epoca CENTENARA,din formalitate organizeaza,dar oricum pe UNUL favorozeaza,dar o intrebare interesanta,Cine nu are bani ce face???,scoata Banca ca sa aiba un loc de munca,CORUPTIA domina in aceasta zile centenare.

Lasati un comentariu