Fals evident! Sediul UDMR Carei apare cu adresa Primăriei Carei când de fapt are altă locaţie

• publicat la: 27 noiembrie 2018
Fals evident! Sediul UDMR Carei apare cu adresa Primăriei Carei când de fapt are altă locaţie

Pe pagina UDMR Carei apare ca adresă strada 1 Decembrie 1918 nr.40, ca în imagine , când de fapt sediul este pe strada Kolcsey Ferenc nr.2. Şi adresa de mail este a Primăriei Carei.

Imobilul a fost retrocedat iar primarul Kovacs a alocat sume din bugetul local pentru lucrări de reabilitare.

Adică sediul UDMR Care a  fost renovat din bani publici. Sumele depăşesc 221.000 lei noi, cu  lucrări  efectuate de SC CORALTECH SRL CAREI, ELECTROBOC SRL, FLEISSIG SRL, SC KOMAROMI SRL, SC PRODEXIMP SRL, SC FINK FENSTER SRL, au fost plătite din capitolul70, subcap 0250, 700250 ALTE  SERVICII DIN DOMENIILE LOCUINTELOR, SERVICIILOR SI DEZVOLTARII.

Acum ,pe pagina oficială a organizaţiei apare o altă adresă decât cea de la care solicitau ajutor financiar pentru evenimente distractive.

http://www.buletindecarei.ro/2016/06/foi-de-dafin-boabe-de-piper-sau-chimen-comandate-pe-banii-careienilor-pentru-udmr-carei-chiar-inainte-de-a-fi-cerute.html

Pe adresa de mai sus apar şi lucrările plătite de primăria Carei.

Buletin de Carei a solicitat Primăriei Carei lista cu imobilele retrocedate dar ni s-a răspuns că nu există o evidenţă. Oare comisie de retrocedare a existat sau au fost date după ochi frumoşi de conducerea Primăriei Carei?

Astfel de anomalii  să fie motivul pentru care nu am primit nici acum lista cu clădirile retrocedate din Carei?

Întrebare pentru conducerea Primăriei Carei: Dacă totul e în regulă şi vă lăudaţi că lucraţi cu legea pe masă de ce vă feriţi să faceţi publică lista cu clădirile retrocedate?

Buletin de Carei

Atacurile și denigrările la adresa Buletin de Carei şi a colaboratorilor săi sau la adresa membrilor de familie a administratorului Buletin de Carei nu reuşesc să ne intimideze!
Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim, ne dau puterea de a merge mai departe!

Lasati un comentariu