Liber la comunicare în Primăria Carei

• publicat la: 5 noiembrie 2018
Liber la comunicare în Primăria Carei

De astăzi, 5 noiembrie 2018, avem doi angajaţi la nou înfiinţatul compartiment de Comunicare din Primăria Carei.  Abia la al patrulea mandat primarul Kovacs a realizat că e nevoie de comunicare. Deşi şi-a angajat doi consilieri care scriu de zor în presa locală tot nu am avut ocazia să citim comunicate de presă emise de Primărie.

Pe lângă cei doi consilieri, careienii mai plătesc şi PFA uri pentru informare şi publicitate. Mai ceva ca o redacţie Primăria Carei însă comunicatele de presă tot rara avis.

Dar de mâine situaţia va fi cu totul alta. Vom aflat tot ce se petrece în administraţia Kovacs-Keizer.  Vom fi informaţi  de dimineaţă pe ce străzi se fac lucrări pentru a putea să le evităm în perioada respectivă,  vom afla pe ce anume cheltuie banii noştri Primăria Carei, care este programul primarului şi viceprimarului, care sunt  adunările din Carei la care participă primarul şi rezumatul activităţii precum şi TOATE subiectele care se dezbat la şedinţele CL , poate  intervenţiile primarului. Poate se vor găsi şi listele cu clădirile retrocedate de care la momentul actual Primăria nu are habar.

Sperăm să facem faţă la avalanşa de comunicate de presă emise de Primăria Carei. Nu ne putem gândi că departamentul de Comunicare s-a înfiinţat pentru alt fel de comunicări. Ar fi prea mare dezamăgirea.

Doar 2 din cele 3 locuri alocate pentru nou înfiinţatul serviciu de Comunicare din Primăria Carei au fost ocupate ceea ce sperăm să nu afecteze comunicarea  gândită de primar şi viceprimar.

În rest să auzim numai de bine şi să sperăm că nu va trece mult timp până se va înfiinţa un departament de design  care să vină cu soluţii pentru repunerea plăcilor oficiale cu tricolor pe faţada primăriei pentru restabilirea echilibrului la fel ca în cazul Sălii Festive care suferă de  aceeaşi lipsă de toleranţă şi respect în ce priveşte recunoaşterea  personalităţilor culturale locale!

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2018/10/senzational-primaria-carei-cere-la-bibliografia-pentru-un-concurs-cunosterea-unei-legi-abrogate.html

 

Lasati un comentariu