A doua seară din cadrul Târgului de Crăciun în aer liber de la Carei

• publicat la: 15 decembrie 2018
A doua seară din cadrul Târgului de Crăciun în aer liber de la Carei

 Sâmbătă, 15 decembrie 2018, începând cu ora 16.00 s-a desfășurat cea de-a doua zi de evenimente din cadrul Târgului de Crăciun în aer liber, de la Carei.

Bogdan Georgescu și Szűcs József au deschis evenimentul, salutându-i pe cei prezenți și prezentând programul serii, după care elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 au pregătit un program artistic din care nu au lipsit colindele, cântecele de Crăciun în limbile română, maghiară și germană și scenetele tematice. Publicul numeros, format din părinți, rude, prieteni sau trecători i-a aplaudat cu bucurie pe copii, după fiecare moment prezentat.

Târgul de Crăciun continuă și zilele următoare, având programul între orele 16.00 și 20.30, iar momentele artistice se vor desfășura între 17.00 și 18.00. Programul artistic de duminică va fi prezentat de elevii din ciclul gimnazial, de la Liceul Teoretic Carei.

Vă așteptăm cu drag, cu mic cu mare, să ne bucurăm împreună de „Magia Crăciunului”!

Evenimentul se desfășoară în cadrul celei de-a douăsprezecea ediții a Festivalului Magia Crăciunului. 

Duminică, 16 decembrie, de la ora 16,00, în sala mare a Castelului va avea loc Festivalul de Datini şi Obiceiuri de Crăciun la care vor participa corul jandarmilor sătmăreni şi colindători din Maramureş.

Du

Lasati un comentariu