A început reparaţia trotuarelor deplorabile din centrul Careiului

• publicat la: 10 decembrie 2018
A început reparaţia trotuarelor deplorabile din centrul Careiului

Am primit de dimineaţă un mesaj de la un cititor fidel prin care  informa redacţia Buletin de Carei despre faptul că au demarat lucrările de reparaţii la trotuarele din centrul oraşului.

Cititorul , glumeţ din fire, remarca ….,,A avut efect ceea ce aţi scris despre starea trotuarelor de pe strada Coposu şi din Piaţa Avram Iancu. Ăştia de la primărie  sigur citesc Buletin de Carei …ca să vadă unde au uitat de terminat  lucrările începute….,,

http://www.buletindecarei.ro/2018/12/trotuare-deplorabile-in-centrul-careiului.html

Glumă, neglumă, important este că reacţia cititorilor are efect fapt pentru care felicităm toţi careienii contribuabili care au spirit civic!

Potrivit celor declarate de directorul de la DSPL Carei de care răspunde viceprimarul Keizer, muncitorii noştri efectuează şi ei lucrări,  ,,mai repară acolo unde lucrările firmei clujene nu au corespuns,, măsoară suprafaţa la care au intervenit şi se pare că aceste lucrări vor fi şi plătite.

Buletin de Carei

comentarii

de pro ciuta la 10 decembrie 2018 - 21:55

BdeC afirma ca maine Soarele va rasari ! Daca nu va rasari va fi de vina primarul si viceprimarul ! Daca va rasari va fi meritul BdeC ! Nu-i asa ????

de Buletin de Carei la 10 decembrie 2018 - 22:24

Stim ca te roade invidia dar nu ne putem ascunde meritele. Am lucrat pentru ele asa ca ne si bucuram acum. Am reusit sa facem si treceri de pietoni pentru oamenii de pe strada Mihai Viteazu, am fost singurii care am scris despre cosmarul de pe strada Porumbeilor, acum asfaltata si cu canalizare introdusa, am sustinut si locuitorii de pe strada Morii si pe cei de pe strada Pomilor si uite ca au strazile asfaltate….Daca tot stai in spatele ecranului si nu cobori intre oameni nu poti spune ca faci presa. Asteptam sa scoata la lumina primarul sau vicele, care preferi tu, concluziile procuraturii dupa sesizarea depusa de Curtea de conturi Satu Mare…stii tu, atunci cand paguba a fost de peste 5,7 milioane de lei.

Lasati un comentariu