Colindătorii DGASPC Satu Mare

• publicat la: 27 decembrie 2018
Colindătorii DGASPC  Satu Mare

Magia Crăciunului le-a oferit posibilitatea angajaților de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) să dăruiască colinde și cadouri copiilor din sistemul sătmărean de protecție socială.

Mare bucurie și fericire s-a strecurat pentru câteva clipe în sufletele nevinovate ale copiilor din toate cele 13 case de tip familial din județ, în momentul în care grupurile de colindători de la DGASPC au ajuns cu darurile  și la cele două Centre de Plasament pentru Copii: ”Roua” din Hurezu Mare și ”Floare de colț” din Halmeu, respectiv la Centrul de Asistență ”Andrei” și Centrul Maternal ”Lorena”. Cu emoție în glas și fețele luminate de câte un zâmbet neumbrit de răutățile lumii, copiii au colindat și ei împreună cu colindătorii, iar apoi au desfăcut cadourile în grabă, cuprinși de o curiozitate copilărească de neuitat.

Zeci de alți colindători și ajutori ai lui Moș Crăciun, oameni cu suflete nobile, au trecut porțile instituțiilor DGASPC în zilele premergătoare sărbătorii Nașterii Domnului IISUS HRISTOS, și-au adus multă bucurie în viața celor care trăiesc în aceste lăcașuri.

Conducerea și angajații DGASPC Satu Mare mulțumesc și pe această cale tuturor mărinimoșilor, precum și reprezentanților Consiliului Județean Satu Mare, care prin gestul și prin colindele lor au adus spiritul sărbătorii Crăciunului puțin mai aproape de casele și de sufletele copiilor din sistemul sătmărean de protecție socială.

Lasati un comentariu