Concert Cargo la Satu Mare pentru susţinerea echipei Olimpia

• publicat la: 7 December 2018
Concert Cargo la Satu Mare pentru susţinerea echipei Olimpia

Cavalerii Rock-ului românesc poposesc din nou la Satu Mare, de data  aceasta pentru a marca petrecerea de sfârșit de an a Voluntarilor Olimpiști și Olimpia MCMXXI.

După un parcurs de campionat impecabil , acompaniat de evenimente care au vizat în cea mai mare parte copiii atât în municipiu cât și în județ , olimpiștii doresc să termine anul “with a bang” sărbătorind alături de sătmăreni  cu un concert marca CARGO.

Încasările vor intra în contul clubului urmând a fi folosite în returul acestui campionat. La același eveniment se vor strânge donații pentru club, cei care donează putând participa la o tombolă cu premii constând din mingi, fulare și viniluri cu ultimul hit Cargo: Românie te strig!

Totul se întamplă duminica 9 decembrie la club NOX(Transilvania nr.3 , Satu Mare City) de la ora 19:00.Prețul unui bilet este de 30 de lei și se poate achiziționade pe stradaDecebal nr. 9 de la sediul firmei de asigurări  MB Europa Broker  de asigurare și de la barul La Liga Satu Mare  situat pe Bulevardul Cloșca nr. 7 bloc 23.

De urmărit acest proiect care în mai puțin de un an a crescut cum puțini se așteptau și promite pentru viitor.

Lasati un comentariu