Kovacs către consilierul Ciută…,,a venit şi opoziţia,,. Finul încearcă să dreagă scăparea nănaşului

• publicat la: 20 December 2018
Kovacs către consilierul Ciută…,,a venit şi opoziţia,,. Finul încearcă să dreagă scăparea nănaşului

Primarul Kovacs recunoaşte! Consilierul Ilie Ciută e opoziţia. Gura păcătosului adevăr grăieşte! În Consiliul Local Carei singurul care face opoziţie la politica totalitară  implementată de Kovacs este consilierul Ciută.

După reuşita celei de-a cincea ediţii a Festivalului de Datini şi Obiceiuri de Crăciun  din seara zilei de 16 decembrie 2018 unde consilierul Ciută a fost unul dintre susţinătorii financiari aşteptam să apară reacţiile din partea Primăriei  care a instituit un embargo împotriva asociaţiei culturale ASTRA Carei. Nici nu a trebuit să aşteptăm prea mult. Doar că pe zi ce trece scribii plătiţi de primar devin tot mai penibili şi mai  de compătimit.

Aversiunea lui Kovacs împotriva familiei Ciută este mai mult decât binecunoscută  dar când aceasta devine una bolnăvicioasă nu ne rămâne decât să îl compătimim….

Finul primarului Kovacs angajat la Primăria Carei şi introdus în sistemul Revisal înainte de votul consilierilor locali nu mai ştie ce să inventeze pentru a mai atenua din imagine nănaşului ,,nu provocaţi maghiarii,,.

Nu a scris un cuvânt despre cum au decurs dezbaterile din cadrul şedinţei la care a participat  dar  inventează lucruri despre  discuţii la care nu a fost prezent.

Cât de jos poţi să decazi  ca să afirmi că un consilier este împins în cadrul unei şedinţe foto? Sau cât de dependent de un loc de muncă plătit gras….?

Angajat la primăria Carei de unde postează zilnic pe pagina sa personală pe care o numeşte ziar fără a avea vreo adresă de redacţie, băietul cu trâmbiţa denigrează mereu imaginea celor care informează despre realităţile din administraţia locală.

Nu scrie un cuvânt despre curentul livrat de primăria Carei la locuinţele sociale  unde 11 familii  nu au niciun contor şi unde curentul electric se distribuie din cablul ce iese din pământ dar inventează te miri ce bazaconii pentru a mai creşte în ochii celor care îl plătesc…din banul public până la urmă.

Kovacs  a angajat o întreagă redacţie la Primăria Carei  pentru a contracara informaţiile oferite de Buletin de Carei dar…realitatea careiană bate până şi redacţia grasă. Astăzi, la ora 14, nu mai era picior de angajat la compartimentul de comunicare…cică au plecat acasă după recepţie.

La sosirea consilierului Ilie Ciută la varianta de ocolire a oraşului  Kovacs l-a întâmpinat cu ….,,a sosit şi opoziţia,,!

Realizând probabil că a dat în bară cu afirmaţia potrivit căreia recunoaşte că  Ilie Ciută este singurul consilier pe care nu îl poate supune a apelat se pare la  tastele finuţului său pe care îl plăteşte din banul careianului  contribuabil şi nu din buzunarul său de dator la bugetul de stat.

Nenea Kovacs, mai aveţi şi alte coşmaruri cu familia Ciută care organizează activităţi culturale româneşti pe cheltuiala proprie şi îşi plăteşte la zi taxele şi impozitele aşa cum dvs nu o faceţi?

E bine totuşi că aţi recunoscut că singurul care face opoziţie în CL este consilierul Ciută. Mai rămâne doar să îi daţi în cap că în rest aţi apelat la toate stratagemele de denigrare.

Vă este dor de perioada în care aţi ajuns cum aţi ajuns la Carei?

 

comentarii

de pro ciuta la 20 December 2018 - 18:41

Tanti catre nenea : „Bagă-te repede să apari şi tu în poză” . E adevarat , s-a spus asa ceva ? Ce zici Daniela ?

de Buletin de Carei la 20 December 2018 - 20:06

E mare frica de opozitie. Am râs cu lacrimi de cât sunteţi de jalnici. Ati căutat la firma lui Ciută si nu ati gasit nimic în neregulă, ati incercat sa trimiteti amenintari pe privat si nu a reactionat nimeni , ati injurat si ati denigrat doar doar se va speria cineva de voi. A făcut primarul pentru voi şi un departament de comunicare unde a angajat pupilele….şi tot degeaba. Sunt amuzante incercările voastre de a abate atentia cititorilor de la abuzuri, discriminari, falsuri şi licitatii trucate. Fiti pe pace că stie lumea cine e consilierul Ciută şi cine sunteţi voi. Poate faceţi o chetă şi plătiţi datoriile primarului datornic care foloseşte maşina fundaţiei de turism în scop personal.

de eugeniu la 20 December 2018 - 20:44

primarul isi atribuie merite pentru aceasta centura? :) ) cand a fost luat la intrebari cu ceva ani in urma despre aceasta lucrare a spus ca nu primaria este responsabila pentru centura Carei…acest primar minte la fel de usor precum respira, din pacate sunt destule persoane cu interese in jurul sau asa ca nu vad sa dispara din peisaj prea curand

de Poet Carei City la 21 December 2018 - 05:05

Prima data straduta sa sa renoveze,ca pietrele strica pantofile,devine Carei City orasel austriaca,marile proiecte sunt inca in realizare,sa mandrim cu aceste lucruri excelente,si sa avem zile frumoase.

de unul la 22 December 2018 - 04:45

centura inutila,camioanele circula lejer in continuare prin oras fara nici o restrictie,lipsa indicator de obligativitate pt. camioane de a folosi centura,,,,cine doreste o foloseste cine nu trece prin oras FELICITARI

Lasati un comentariu