,,Săptămâna inimilor darnice,, la Liceul Tehnologic ,,Iuliu Maniu,, Carei

• publicat la: 21 decembrie 2018
,,Săptămâna inimilor darnice,, la Liceul Tehnologic ,,Iuliu Maniu,, Carei

,,Săptămâna inimilor darnice,, în cadrul Liceului Tehnologic ,,Iuliu Maniu,,a debutat cu un concert de colinde organizat de Centrul Cultural Carei  la care au participat elevii coordonați de d-na profesoară de religie Zota Lavinia.

A continuat cu vizite la DGASPC Alexandru din Carei, Centrul de zi a persoanelor cu Sindromul Down, unde elevii au dăruit persoanelor aflate acolo  câte un pachet și un buchet frumos de colinde. S-a continuat activitatea cu vizite la Casele de tip familial din Carei în special la Casa Speranța unde beneficiarii au prezentat o serbare minunată ca mai apoi să fie răsplătiți de profesorii și elevii liceului cu multe cadouri din partea lor și a lui Moș Crăciun .

S-au confecționat felicitări de Crăciun care au fost dăruite cu mult drag profesorilor și personalului din liceu.

Săptămâna s-a închetat cu un minunat concert de colinde și șcenete de Crăciun, care au încântat sufletul profesorilor și întreg personalul din cadrul liceului.

Mulțumesc tuturor profesorilor și elevilor implicați în aceste activități deoarece numai împreună putem oferii celor aflați în suferință ,,un gram de bucurie și fericire ,, !

,,Sărbători frumoase tuturor!,,

 

 

Lasati un comentariu