Angajați de la Primăria Carei care stau pe Facebook în timpul programului

• publicat la: 22 ianuarie 2019
Angajați de la Primăria Carei care stau pe Facebook în timpul programului

Primăria din Carei continuă să sfideze careienii și bugetul local de unde sunt plătiți angajații.  În loc să se ocupe de ,,bubele,,  pe care le are și pe care le menține cu ajutorul unor autorități  mai apropiate de conducerea primăriei decât de atribuțiile din fișa postului, primăria Carei permite angajaților favoriți să se ocupe de blogurile și paginile lor de Facebook în timpul orelor de program. În timp ce unii angajați își văd conștiincios de atribuțiile pe care le au în Fișa Postului  alții  se folosesc  de   trecerea pe care o au pe lângă primar pentru a-și alimenta  paginile personale de Facebook.

.

Până acum nimeni nu a avut curajul să intervină și să le atragă atenția că  postează în timpul  programului de la Primărie, pe banii careienilor. Dacă  conducerea Primăriei Carei nu este capabilă să  impună unor angajați respectarea unui simplu regulament al  funcționarilor atunci ce așteptări să avem că va rezolva situația de la Piața alimentară care riscă să se închidă până la găsirea banilor plătiți de comercianți pentru furnizare apă și dispăruți fără urmă.

Buletin de Carei

comentarii

de sergiu la 22 ianuarie 2019 - 12:33

cati bani se duc din primarie pe emisiunile la care este invitat la satmar kovaciul datornic?

de unul la 22 ianuarie 2019 - 20:22

aceasta situatie nu miroase cumva a furt?

de unul la 22 ianuarie 2019 - 20:33

Domnul redactor de la Opinie de Carei nu prea este la curent cu aceasta problema ori nu doreste sa informeze populatia din Carei ?

Lasati un comentariu