Cititorii semnalează

• publicat la: 16 ianuarie 2019
Cititorii semnalează

Stimată redacție, Buletin de Carei!

Țin să semnalez pe această cale, după cum au făcut-o și alți careieni cu spirit civic, faptul că traficul camioanelor prin centrul orașului continuă nestingherit… Suntem în Ianuarie 2019 și noi încă mai avem camioane in oraș!!! De asemenea, după cum poate observa oricine trece prin oraș, majoritatea camioanelor au numărul de înmatriculare FLS, aparținând fabricii de ulei  din oras. Oare la ce s-a mai făcut centura de ocolire a orașului? Rog respectuos, pe această cale, ca organele competente sa-și ia atitudine și sa-și facă DATORIA!

Cu stimă,

D. S.

PS. In imagine e un camion surprins traversand nestingherit orașul in jurul orei 9:00 azi dimineața.

comentarii

de Teodora B. la 16 ianuarie 2019 - 14:02

Într-adevăr și eu văd zilnic mai multe camioane traversând orașul. E ciudat având în vedere că orașul are o centură, care are anume acest scop de a scoate traficul greu din oraș. Dar probabil că unii decât să înconjoare 2-3 km, preferă să polueze fonic locuitorii cât să polueze și aerul. Cred că primăria sau cine se ocupă de asta, ar trebui să intervină urgent! Ne facem de mândra minunte… Avem centură și camioanele se plimbă în voie prin oraș! Noaptea minții!

de pui la 16 ianuarie 2019 - 21:19

Cele de FSL daca vin sau pleacă spre Oradea nu trebuie sa traverseze centrul orașului intra dispre Oradea pe centura apoi vin in oras si intra pe Agoston la fabrica la fel la intoarcerede la fabrica ies pe Agoston o iau pe centura la dreaptat spre Satu Mare si ies pe centura spre Oradea .Cele care vin din Satu Mare vin pe Agoston si ies tot pe Agoston daca se întorc la Satu Mare. Prin centru nu au ce căuta camioanele FLS. E prea coplicat pentru mintea lor.

de carei. la 17 ianuarie 2019 - 05:08

SE PREGĀTESTE LA UN PROTEST!
STOP POLUAREA ORASULUI CAREI!ALLO
UDMR! NU NE INTOXICATI !

de careian la 17 ianuarie 2019 - 05:39

Cu totii avem nevoie de liniste si aer curat!

de carei. la 17 ianuarie 2019 - 06:36

Inhalarea fumului de motorinā, provoacā CANCER!

de nagy karoly la 17 ianuarie 2019 - 07:00

FLS, SĀ TRANSPORTE MARFA PE CFR! SA NU NE MAI DISTRUGĀ SĀNĀTATEA CU CAMIOANELE!!!

de pui la 17 ianuarie 2019 - 11:57

Masinile de mare tonaj economisesc 6 km daca nu folosesc centura.Ni sa dat centura pe gratis iar noi nu suntem in stare so pazim ca sa fie folosita.Citeva amenzi usturătoare o verificare a stări tehnice a respectării tonajului un talon doua retinute si sa rezolvat.Mai este o cale si anume actiunea civica. Nu de aia s-au cheltuit zeci de milioane de euro ca sa suportam in continuare traficul greu.

de majtenyi utca la 17 ianuarie 2019 - 13:27

UPDATE: Accident mortal la Carei. Biciclistă călcată de un TIR (FOTO)
https://portalsm.ro/2015/04/accident-mortal-la-carei-biciclista-calcata-de-un-tir-foto/

de cetatean la 17 ianuarie 2019 - 16:12

un articol de la presasm cu fotografiile de la buletindecarei

de OPINIE la 18 ianuarie 2019 - 11:31

Nu mai votati INCOMPETENTII si ANALFABETII sa va conduca orasul vostru!

Lasati un comentariu