Posibilități de relaxare. Plimbări de poveste la Regatul Cailor Tășnad

• publicat la: 20 ianuarie 2019
Posibilități de relaxare. Plimbări de poveste la Regatul Cailor Tășnad

În apropierea municipiului Carei, la 28 de km distanță, există o posibilitate de relaxare pentru toate vârstele care se numește  REGATUL CAILOR.  Un centru de echitație,  o pasiune transmisă din generaţie în generaţie.
Un loc desprins parcă dintr-o poveste, unde prinţesele sunt plimbate în caleşti de peste 100 de ani, iar prinţii trec în galop prin păduri către zări doar de ei ştiute. Nu ne-am întors în timp, am poposit doar la REGATUL CAILOR, acolo unde o pasiune a bunicilor transmite mai departe dragostea pentru cel mai nobil animal, calul.

Această fermă cuprinde doi Lipiţani, doi cai din rasa Semigreu românesc şi cinci din rasa Friesian. Toţi sunt îngrijiţi cu mare dragoste de familia Astalîş, dovedind astfel că şi în sec XXI dragostea pentru animale, natură şi tradiţii, apropie omul de tot ce înseamnă o viaţă calmă, frumoasă, permiţându-i de fapt o apropiere de sine însuşi.
O plimbare călare poate însemna mult mai mult decât se vede în realitate. Pe lângă latura pe care o vedem cu toţii şi anume divertismentul, calul poate să ajute la învingerea unor frici, având de multe ori un rol terapeutic, „când te urci pe cal simţi că eşti centrul universului, el te protejează şi devii una cu el”, după cum spunea gazda noastră.

.
Plusul pe care îl oferă acest centru de echitaţie  este posibilitatea de distracţie, de evadare din viaţa cotidiană, din lumea stresului, prin plimbări cu trăsura, sau chiar călare, pentru a cunoaşte frumuseţile dimprejur.

Informatii la tel 0746399190

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu