S-a deschis robinetul de apă pentru Piaţa agroalimentară Carei

• publicat la: 24 ianuarie 2019
S-a deschis robinetul de apă pentru Piaţa agroalimentară Carei

Urmare a materialelor apărute în Buletin de Carei prin care semnalam  întreruperea furnizării apei curente pentru  Piaţa Agroalimentară s-au pus în mişcare toate instituţiile care trebuiau să ia măsuri din timp şi nu în momentul în care s-a pus în discuţie închiderea pieţei deoarece apa era debranşată de mai mult de o săptămână. Datoria către Apaserv SA, societatea de furnizare a apei, este de peste 107 mii lei. Miercuri, 23 ianuarie 2019, la administraţia pieţei era prezent un reprezentant al direcţiei economice din cadrul Poliţiei.

Începând de joi, 24 ianuarie 2019, s-a deschis din nou robinetul cu apă curentă pentru Piaţa alimentară din Carei.  Rămâne de văzut dacă au şi fost plătite sumele restante pentru care Apaserv SA a acţionat în instanţă societatea care administrează piaţa.

Piaţa agroalimentară este constituită ca societate comercială cu unic acţionar Consiliul Local Carei. În calitate de unic acţionar , Consiliul Local nu a fost înştiinţat de faptul că SC Pieţe Parcări SRL Carei a fost acţionat în instanţă de către Apaserv SA  datorită restanţelor la plata apei curente din mai 2016.

SC Piețe Parcări SRL Carei   a fost înregistrată  la Oficiul Registrului Comertului în 25  septembrie 2014  iar  la Judecătorie  în data de  9 octombrie 2014, FĂRĂ a avea aprobat STATUTUL, așa cum este LEGAL.

Drept dovadă pentru  cele afirmate mai sus, Proiectul  de hotărâre privind aprobarea Statutului societăţii,, PIEŢE PARCĂRI,, S.R.L.  a intrat pe Ordinea de zi a şedinţei CL din 29 aprilie 2015. Procesele Verbale ale şedinţelor CL se pot afla pe pagina Primăriei Carei, www.municipiulcarei.ro, la secţiunea ,,Minute Cl Carei,,.

Citiţi în continuare extrase din Procesele Verbale ale şedinţelor CL unde s-a discutat problema Pieţei agroalimentare şi constituirea ei în societate comercială.

PV din 24.06.2014

PV din 29.04.2015

 

Buletin de Carei vă oferă doar informaţii documentate din surse oficiale motiv pentru care este cel mai apreciat portal local de ştiri la ora actuală, singurul denigrat şi insultat de grupul de interse conectat la banul public. Compartimentul de informare din cadrul Primăriei Carei se pare că nu a primit aprobare pentru consemnarea acestui subiect de interes local.

Buletin de Carei

comentarii

de satmareanul la 25 ianuarie 2019 - 09:54

Domnul primar a facut o gresala mare, trebuiau scosi afara din spatiile inchiriate toti cei care nu isi platesc chiria si utilitatile. Toti care stam la bloc sau la casa daca nu ne platim utilitatile agentii economici ne debranseaza.Acum cine va plati apa de la robinetul respectiv ? Tot oamenii corecti ?

de Buletin de Carei la 25 ianuarie 2019 - 10:31

TOTI sunt cu plata la zi a utilitatilor si a chiriei! Absolut toti cei care au spatii in piata de alimente. Noi avem copiile documentelor, dvs pe ce va bazaţi afirmaţiile?

de pro ciuta la 25 ianuarie 2019 - 16:59

A rasarit soarele sí astazi, urmare a materialelor aparute in BdeC. Misto, nu-i asa?

de unul la 25 ianuarie 2019 - 18:14

da sa redeschis !!! dar unde sunt banii de ce a fost piata data in judecata?????deci pe undeva exista o mica delapidare si inselaciune care normal se pedepseste conform legii,cineva ar trebuii sa plateasca

de Sorin la 25 ianuarie 2019 - 18:48

Doar pe Buletin de Carei putem citi despre ce se petrece cu banii nostri. Primaria nu s-a deranjat sa dea un comunicat. Legea nu se aplica la Carei?

de cetateanu gogu la 26 ianuarie 2019 - 13:35

@prosciuto
materialele din BDC nu fac sa apara soarele dar fac sa apara prostia din tine! Careianule dormi?A ajuns sa vina unu din afara orasului sa tina frontu impotriva nemernicilor din administratia locala iar noi inalti ca brazii si cu mucii pe piept tradam prin aliante!Bravo Ilie,ai aratat mereu ca ai coloana!

de satmareanul la 26 ianuarie 2019 - 15:24

Si totusi, cine plateste apa de la robinetul deschis, ca nu sa specificat ca s- au deschis toate robinetele ? Eu nu sunt de acord sa suport apa consumata ca nu am spatiu in Piata deocamdata !

de robi la 26 ianuarie 2019 - 16:09

poate ne spune ceva si levente din primarie ca nevasta are spatiu in piata

Lasati un comentariu