Smiorcăieli bărbăteşti pentru captarea atenţiei în timpul programului de lucru

• publicat la: 30 ianuarie 2019
Smiorcăieli bărbăteşti pentru captarea atenţiei în timpul programului de lucru

Finul primarului ,,nu provocaţi maghiarii,,   iese  pe  online cu lamentări şi false laude  după ce vede că pierde teren la capitolul aprecieri. Niciuna dintre acuzaţiile sale la adresa noastră sau a celor cu spirit civic nu s-a adeverit. Fake news-urile anuţate s-au întors ca un bumerang împotriva sa şi nici măcar nu a avut bunul simţ să recunoască ulterior. În decembrie primarul a pierdut definitiv procesul prin care contesta  sancţiunea pentru tăierile de arbori de anul trecut.  Poliţia Locală Satu Mare a confirmat că Primăria Satu Mare s-a făcut răspunzătoare de ridicarea troiţei româneşti pentru care consilierul primarului ne acuza de minciună.

Economist de profesie, nu a fost capabil să prezinte nici o anchetă documentată legată de cheltuirea banului public la Spitalul Municipal Carei sau despre modul în care conducerea administraţiei din care face parte face achiziţii publice. Ruşinat de emblema băietului cu trâmbiţa a trecut la una cu un Monument al Ostaşului Român acoperit de un brad de Crăciun cu luminiţe care pentru el ard şi la ora actuală.

Nimic despre debranşarea Pieţei Agroalimentare de la apa curentă şi despre proicesul pierdut cu Apaserv SA , nimic despre procesul pierdut de Primărie cu angajaţii săi pentru cuantumul salariilor, nimic despre procesul pierdut de Primăria Carei cu Agenţia de Mediu Satu Mare şi Direcţia judeţeană de cultură. Comunicate la greu şi preluări masive de imagini de pe alte pagini. Scaunul din primărie e prea cald pentru a fi părăsit pentru …cercetări jurnalistice care mai pot şi afecta imaginea baronului local pentru care scrie.

Nu numai tăcerea şi ascunderea acţiunilor ce ar prejudicia imaginea şefului său îl caracterizează ci şi încărcarea paginilor sale personale în timpul programului de  lucru.

Primăria Carei nu mai are de oferit sarcini de servici angajaţilor săi ?

După eşuarea planurilor de insultare şi denigrare a careienilor cu spirit civic primarul Kovacs nu mai  sarcini de servici pentru consilierul său personal  plătit de careieni?

Ce soartă tristă pentru primar să îşi aleagă doar consilieri fragili şi nespecialişti şi ce soartă tristă pentru careieni să plătească alegerile neinspirate ale unui primar neiubitor de tricolor românesc din moment ce a dat jos până şi plăcile oficiale de pe clădirea Primăriei Carei înlocuindu-le cu unele negre.

Cât de aservit poţi să fii dacă tu ca economist nu eşti în stare să faci o anchetă despre cum se cheltuie banul public la Primăria Carei  sau despre cum se semnează recepţia la un obiectiv finanţat din fonduri nerambursabile dar care nu este încă finalizat sau despre achiziţia de teren pentru construcţii de locuinţe pentru tineri care acum este vizat a fi folosit pentru alt scop cu finanţare de la guvernul maghiar?

Chiar aşa de afectat să fie de diferenţa numărului de cititori între Buletin de Carei şi blogul său alimentat şi în timpul programului din administraţia locală?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu