Baschet. Locul II pentru elevele de la Școala Gimnazială nr.1 Carei la etapa județeană

• publicat la: 17 februarie 2019
Baschet. Locul II pentru elevele de la Școala Gimnazială nr.1 Carei la etapa județeană

Vineri 15 februarie  2019,  a avut loc  Olimpiada Sportului Scolar, faza județeană la baschet fete, ciclu gimnazial, competitie desfășurată în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, din Satu Mare.

Echipa de baschet fete de la Scoala Gimnaziala nr 1. din Carei a obținut locul II  în ciuda faptului că la această școală nu există încă o sală de sport regulamentară unde elevii să se poată antrena. Elevii de la această școală au demonstrat  că voința de a practica acest sport și de a câștiga sunt mai presus de faptul că  nu beneficiază de condiții.  Perseverența si munca  lor și a antrenorilor lor au contribuit la  obținerea  acestui rezultat .

Felicităm întreaga echipă: Cpt. Vago Vivien, Marin Miruna, Knekt Dominika, Fekete Kinga, Onet Denisa, Purcel Elena, Oros Daria, Todorut Aida, Pop Oana si Zdroba Patricia dar și pe prof. Timoc Florentina care s-a ocupat de pregătirea lor.

Trebuie să mentionăm că nici una dintre fete nu practică acest sport ca legitimat.

Clasamentul final :

LPS Satu Mare loc I, Sc Gimnazială Nr 1 Carei  loc II, Scoala Gimnaziala Nr.3 Negresti Oas loc III si Scoala Gimnazială Bălcescu Petofi, loc IV.

Felicităm pe această cale toate echipele participante, profesorii care se ocupă de pregătirea lor  dar si  inspectorul de specialitate, prof. Sabau Svegler Mihai pentru buna organizare a acestei competiții.

Lasati un comentariu