Careienii au apreciat competența. Peste 1160 voturi pentru Simona Hanciș

• publicat la: 26 februarie 2019
Careienii au apreciat competența. Peste 1160 voturi pentru Simona Hanciș

Începând din data de 18 februarie 2019, ora. 10.00 până pe 25 februarie 2019, ora 00.00, munca și implicarea asistenților sociali și a celor care au sprijinit asistența socială în anul 2018 au putut fi recunoscute printr-un simplu vot online, pe site-ul Galei, la secțiunea Vot online –http://poll.cnasr.ro.

Dintre cei 3 careieni nominalizați doar Simona Hanciș a fost apreciată cu suficiente voturi pentru a accede în etapa de jurizare, 1168. Simona Hanciș este șef Centru Case Tip Familial Speranța-Violeta din Carei.

,,Dragii mei,
Etapa votului s-a încheiat azi noapte și vă anunț, cu mare bucurie că, datorită mobilizării și implicării voastre, mă aflu și eu pe lista celor care au trecut în etapa de jurizare și voi participa, pentru prima dată în viață în calitate de finalistă, la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, care va avea loc la București în data de 19 martie 2019.
Vă mulțumesc încă o dată pentru votul de încredere acordat, pentru cuvintele de încurajare și prețuire transmise și pentru toată susținerea pe care mi-ați acordat-o în aceste zile. Sunteți minunați și dincolo de toate m-ați făcut să devin conștientă de cât de mulți prieteni adevărați și aventuroși am lângă mine. Vă îmbrățișez cu mult drag și încă o dată VĂ MULȚUMESC!,,  scrie Simona Hanciș pe pagina sa personală.

Radu Dorina-Monica, la secţiunea ,,Cel mai bun asistent social din domeniul asistenţei sociale comunitare,,  a obținut 357 voturi, respectiv Szeibel Maria-Tünde la secțiunea ,,Cel mai bun asistent social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi,, a obținut 276 voturi.

La secțiunea Politicianul Anului din cadrul acestei Gale a fost nominalizat și primarul mun.Satu Mare dar nu a obținut suficiente voturi pentru a se califica  în etapa jurizării.

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială, ediția a VI-a, va avea loc marţi, 19 martie 2019, la Ateneul Român din București. De șase ani, acest eveniment de înaltă ținută a devenit o tradiție pentru toți cei care activează în domeniul social.

Evenimentul, organizat de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România, celebrează Ziua Mondială a Asistenţei Sociale şi recompensează performanţa şi excelenţa celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea asistenţei sociale şi la promovarea profesiei de asistent social în anul 2018.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu