Centura Careiului şi băietul cu trâmbiţa. Lipseşte orice informare oficială din partea Primăriei Carei

• publicat la: 2 februarie 2019
Centura Careiului şi băietul cu trâmbiţa. Lipseşte orice informare oficială din partea Primăriei Carei

Comedie sau jalnica realitate de la Primăria Carei?

Primăria nu e capabilă să ofere niciun Comunicat Oficial legat de faptul că traficul greu persistă prin centrul oraşului şi după deschiderea variantei de ocolire construite de guvernul român în schimb un angajat  din administraţia locală, de la cabinetul primarului, se dă de ceasul morţii să ne convingă că ceea ce vedem nu este adevărat.

Cu ochii după dubiţele ce transportă băuturi alcoolice pierde din vedere esenţialul, starea precară a drumurilor pe care circulă şi dubiţele cu băuturi dar şi traficul greu ce tranzitează oraşul care are şosea de centură.

Un angajat care nu a dovedit nimic în meseria pentru care s-a pregătit. Nu a fost în stare nici măcar să îşi însoţească şeful la tăierea panglicii Centurii la data de 20 decembrie 2018. E drept că ora de tăiere a panglicii era după protocolul oferit de Primăria Carei  dar consilierii Prefectului au fost în aceeaşi situaţie şi s-au achitat de sarcini.

Despre situaţia traficului greu prin centrul  oraşului a scris doar Buletin de Carei şi presasm.ro.

http://www.buletindecarei.ro/2019/02/centura-careiului-in-opinia-careienilor.html

Numeroasele comentarii nefavorabile administraţiei careiene nu lasă loc de alte interpretări.

Oare nu i se permite băietului cu trâmbiţa ca în calitatea sa de consilier al primarului să facă precizările pe care le face pe blogul şi pe pagina de socializare a primăriei pe care o administrează?

Sau ne vom trezi că Primăria Carei va prelua de pe pagina lui explicaţiile legate de traficul greu prin oraş?

Ce comedie o mai fi şi  asta? Una pe banii noştri, ai careienilor,  că doar primarul nu plăteşte impozite şi taxe locale.

Cei trei din conducerea municipiului Carei bagă capul sub zăpadă şi se lasă la mâna unui angajat pentru a face precizări legate de Centura Careiului.

Un angajat care nu a demonstrat nimic în meseria sa, care şi-a linşat mediatic TOŢI angajatorii se vrea acum furnizor de date oficiale legate de obiectivul Centura Careiului.

Şi mai este şi dovedit în instanţă ca şi denigrator şi mincinos fiind nevoit să şteargă  articolele semnate de el împotriva persoanelor neagreate de unul din nănaşii săi, primarul.

De râsu’ plânsu’  mai ales că ştim că depinde de banul careianului culmea şi al celor care stau pe străzile grav afectate de traficul greu.

Kovacs Eugen, Keizer Ludovic şi Beko Tamas, în calitate de reprezentanţi oficiali ai UAT Carei, vă ascundeţi de responsabilitatea unui Comunicat Oficial despre situaţia traficului greu prin oraş?

Cât vă mai bateţi joc  de careieni prin lipsa informărilor oficiale?

Să încasaţi venituri consistente  din bani publici nu uitaţi dar de nevoile şi drepturile la o viaţa  decentă  a careianului nici că vă pasă!

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu