Dispar craterele din sensul giratoriu din Carei

• publicat la: 19 februarie 2019
Dispar craterele din sensul giratoriu din Carei

Se mișcă lucrurile în administrația Kovacs-Keizer-Beko. Sensul giratoriu prezentat de Buletin de Carei a intrat în reparații. Mai rămân de amplasat indicatoarele pentru dirijarea traficului greu pe Centura de ocolire predată Primăriei Carei de Compania națională de drumuri.

Astfel de imagini despre realitatea careiană puteți găsi doar pe Buletin de Carei, cel mai apreciat portal de știri.

Buletin de Carei

comentarii

de ion la 19 februarie 2019 - 19:13

de ion la 19 February 2019 – 18:55

Doar Buletin de Carei vă oferă informații neromanțate din realitatea careiană.Va-s ruga neromantat sa studiati si faptul ca,pe drumul dintre str.Tireamului si str.Viilor prin spatele strandului este oprita circulatia fara nici un motiv.Pe harta din satelit a orasului Carei exista un drum de legatura intre cele doua strazi,FARA RESTRICTII.Aveti un subiect frumos.se asteapta solutia investigatiilor celui mai bun ziar din Carei.

de Buletin de Carei la 19 februarie 2019 - 21:27

Atentie la gramatica…,,V-as ruga,, se scrie corect….Circulatia este oprita abuziv pentru ca primaria nu a operat schimbul de terenuri dintre un pilos si domeniul public. Am mai scris despre acest subiect. Aveti posibilitatea si dvs sa va manifestati spiritul civic si sa faceti o sesizare sau o plangere penala. Procuratura e cea care trebuie sa rezolve cazul. Intre timp noi incercam sa recuperam sumele acordate pentru reabilitare castel dar care numai partial au fost folosite din moment ce inca mai sunt spatii nerenovate. Un subiect frumos este si descoperirea destinatiei banilor platiti de comerciantii din piata pentru apa dar care din mai 2016 nu au mai ajuns la Apaserv SM. Nu sunt singurele incercari de a recupera banii publici cheltuiti fara noima de actuala conducere. Mai ales pentru sediul udmr carei.

Lasati un comentariu