INCREDIBIL. Primăria Carei ascunde de ochii cititorilor Achizițiile Publice dar nu numai

• publicat la: 27 februarie 2019
INCREDIBIL. Primăria Carei ascunde de ochii cititorilor Achizițiile Publice dar nu numai

UATM Carei adică Primăria Carei ține ascunse Achizițiile Publice de după data de 3 aprilie 2018. Nici Achizițiile Publice din ceilalți ani nu sunt integral afișate.

Pe www.municipiulcarei.ro, la secțiunea Acizitii Publice, Primăria nu mai publică, conform legii, achizițiile publice efectuate după 3 aprilie 2018. Oare ce are de ascuns de ochii careienilor Primăria Carei ? Că doar vorbim despre bani publici …

https://www.municipiulcarei.ro/achiziii-publice/

Nici Procesele Verbale ale ședințelor de Consiliu Local nu apar decât aleatoriu. Cele din anul 2015 se opresc la data de 24 august 2015 de parcă până în decembrie 2015 nu ar mai fi avut loc ședințe de Consiliu Local.

Nici anul 2013 nu este complet , ultimul Proces Verbal fiind cel din 29 octombrie 2013. Ce mai are de ascuns Primăria Carei înafară de plăcile oficiale cu simboluri naționale de pe clădirea în care funcționează?

Bine aţi venit pe pagina neactualizată a Primăriei Carei! Oare administratorul  îşi încasează salariul ?

Buletin de Carei

comentarii

de cornel la 3 martie 2019 - 14:04

aici e marea mare de bani!!! achizitiile publice pentru ce vor ei si mai ales pentru cine vor cei de la conducerea primarie!!! banii nostri sunt cheltuiti fara sa ni se spuna nimic.

Lasati un comentariu