Pe cine deservește Poliția Municipală Carei?

• publicat la: 7 februarie 2019
Pe cine deservește Poliția Municipală Carei?

Buletin de Carei  solicită Poliției Carei un tratament egal în furnizarea de informații de interes local.  Informațiile de interes local se oferă doar  finului primarului Kovacs?

Nu e pentru prima dată când lucrători din Poliția Municipală Carei dezvăluie detalii din cadrul anchetelor în derulare doar către apropiații primarului. Informațiile apar doar pe pagina personală a consilierului primarului aflat în  timpul orelor de program. Nimic oficial dcespre situația în  care se află piața alimentară nu apare pe pagina Primăriei în condițiile în care există  o executare silită.

Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare permite informări unilaterale despre situații de interes local?

Buletin de Carei

comentarii

de pro ciuta la 7 februarie 2019 - 18:47

Daniela esti o proasta , e clar !!!!
Te pui cu Politia Romana ? Ii faci aserviti unor interese ?
Cred ca ai o problema grava la etaj !

de unul la 7 februarie 2019 - 18:54

Prosti sunteti voi prin simplu fapt ca sunteti de acord cu musamalizarea tuturor ilegalitatilor ,,,,iar POLITIA vai de EA.

de Buletin de Carei la 7 februarie 2019 - 19:39

E asa de mare disperarea ca se afla ca banii nu mai ajung pentru cei care conduc orasul? Unde sunt banii platiti pentru utilitati de comerciantii din piata? Cum a fost posibila eliberarea de facturi care cuprind la gramada si consum de curent electric si de apa si de alte utilitati? Cum au ajuns sefii din primarie sa aiba chioscuri la piata prin sotii si soacre? La fel cum fata sefului spatiului locativ din primarie a primit locuinta sociala iar o mama cu 4 copii sta si acum pe dinafara. Politia cum de nu a anchetat facturarea curentului electric de catre primarie pentru imobile care nu au contor? Una peste alta Politia este platita de cetatenii contribuabili ca sa le apere interesele lor conform legislatiei in vigoare si nu ca unealta a unui grup condus de un neplatitor de taxe si impozite. Ce ancheta a facut economicul de la politie pentru cumpararea de masina folosita doar de primar din banii fundatiei de promovare a turismului? Nu trebuie curaj pentru a spune lucrurilor pe nume ci respect pentru LEGE!

de opinie de alegātor la 7 februarie 2019 - 20:49

@ Buletin de Carei.Aveti mare dreptate !Felicitāri pentru ceea ce faceti penru orasul nostru!Vā sustin si in continuare!!!

de basescu(citat,clasic in viata! la 8 februarie 2019 - 10:04

nu e bine,d le chestor, nu e bine….

Lasati un comentariu