Primarul Kovacs umilit de consilierul personal

• publicat la: 11 februarie 2019
Primarul Kovacs umilit de consilierul personal

Consilierul primarului ne arată zilnic că este deasupra primarului Kovacs dar şi a careienilor care îl plătesc pentru cu totul alte servicii decât cele de a posta pe paginile sale personale în timpul programului de la Primărie. Primarul datornic a ajuns să fie umilit până şi de consilierul său personal, unul dintre finii săi.

În Republica de la Carei primarul nu îşi mai poate controla angajaţii.

De fapt nu a fost în stare să îşi păstreze niciuna din cele 5 firme de producţie de mobilier. toate au dat faliment şi neplata datoriilor i-a atras reţinere lunară pe venitul încasat.

Nici la Primăria Carei nu este în stare să se impună. Unul dintre consilierii săi postează zi de zi pe pagina sa personală de Facebook în timpul orelor de program pentru care este plătit din banii careienilor. Viaţă de bugetar la Primăria Carei.

În aceste condiţii nu e de mirare că nu se emite nici o informare despre situaţia de la Piaţa de alimente, despre datoriile pe care Primăria Carei le are la Apaserv SA sau despre afacerile cu plăţile de curent electric şi multe alte nereguli.

Sau poate nu o fi în apele lui după eşecul înregistrat la concursul de tăiat porci de la Foieni unde organizaţia UDMR Carei la care este şi preşedinte nu a reuşit să ia niciunul dintre multele premii oferite.

Buletin de Carei

comentarii

de Buletin de Carei la 11 februarie 2019 - 16:42

Câte doriţi. Puteţi şi dvs să urmăriţi dacă chiar sunteţi aşa de interesat sau poate doar vă ascundeţi după acest nume fals ca să încercaţi marea cu degetul. Sunteţi dintre cei care sunt vizaţi?

Lasati un comentariu