Tupeu. Primăria Carei și Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” despre participarea la Târgul de Turism al Ungariei

• publicat la: 22 februarie 2019
Tupeu. Primăria Carei și Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”  despre participarea la Târgul de Turism al Ungariei

UATM Carei adică Primăria Carei nu  informează oficial contribuabilii careieni și nici media despre participarea la Târgul de Turism al Ungariei a unei delegații careiene din care face parte și șeful secției Carei a Muzeului Județean Satu Mare, Hago Nandor, consilier local UDMR. Captura imagine este  de la ora 9,46. Informațiile sunt postate însă de finul și consilierul primarului Kovacs pe paginile sale personale în timpul programului de la Primăria Carei.  Captură imagine de la aceeași oră.

Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” oferă se pare informații oficiale doar finului primarului Kovacs pentru paginile sale personale.

Primarul Kovacs nu reacționează când angajații din Primărie se ocupă de probleme personale în timpul programului de lucru fapt  ce denotă că este de acord cu aceste practici.

Tupeu ordinar  și abuz din partea administrației Kovacs-Keizer-Beko în ce privește modul de cheltuire al banilor careienilor din care și ei își iau salariile grase.

Nici la ora actuală la obiectivul turistic Castelul Karolyi nu s-au introdus biletele de intrare deși din toamna anului 2017 este legală folosirea lor pentru atragerea la bugetul local de fonduri  pentru buna funcționare și întreținere a acestuia.

Plătim degeaba un Compartiment de Comunicare  din moment ce acesta nu oferă careienilor date oficiale nici despre participările  unui compartiment din subordinea Primăriei Carei la Târgul de Turism al Ungariei.

Acesta este modul în care conducerea exclusiv UDMR tratează contribuabilii careieni !

Buletin de Carei

 

comentarii

de Maria la 22 februarie 2019 - 14:44

Nimic nu-i scoate din nepasarea pe care o manifesta fata de lege si ordine.Parca am fi un sat fara caini,fiecare face ce vrea,in dispretul legii.

Lasati un comentariu