Buletin de Carei ține frontul la Carei

• publicat la: 9 martie 2019
Buletin de Carei ține frontul la Carei

Dacă în perioada imperiului austro-ungar cei care luptau pentru drepturile românilor erau trași pe roată sau aruncați în temnițe acum avem parte de cu totul alte metode prin care se încearcă reducerea la tăcere a celor care mediatizează ce se petrece în fiecare colt de țară românească . Arsenalul este destul de diversificat.
Înscenări de fapte și apoi mediatizarea lor prin intermediul mercenarilor din presă , denunțuri calomnioase sau mai nou, tăierea din audiență la paginile oficiale de Facebook.
Captura din imagine spune că am fost scoși din newsfeed deci audiența a fost denominată….Cu așa ceva se ocupă echipele de mercenari care încearcă să ascundă ce se petrece la Carei, la granița de NV a României. Pe pagina Buletin de Carei se postează zilnic știri și totuși aflăm că cititorii nu ajung la ele. Nu suntem singurii în această situație.

Dar…ce nu ne omoară ne întărește!

.
România este patria noastrã şi a tuturor românilor.
E România celor de demult şi-a celor de mai apoi
E patria celor dispãruţi şi a celor ce va sã vie.

În vecii vecilor, AMIN!

.
Citiți Buletin de Carei pentru a fi la curent cu ce se petrece la Carei, orașul municipiu de pe granița de Nord-Vest a României. Nu dorim decât liniște, respect reciproc și drepturi egale pentru toți careienii, indiferent de naționalitate.

Buletin de Carei

comentarii

de carei la 9 martie 2019 - 21:39

Buletin de Carei ! Asa mai departe .FELICITĀRI!!!

Lasati un comentariu