FACEBOOK a repostat toate articolele Buletin de Carei. FIASCO pentru maimuțele raportoare

• publicat la: 20 martie 2019
FACEBOOK a repostat toate articolele Buletin de Carei. FIASCO pentru maimuțele raportoare

Facebook a repostat TOATE articolele Buletin de Carei raportate ca SPAM de maimuțele care atacă tot ce prezintă realitatea careiană . A fost deblocată și pagina web.

Denigratorul și mincinosul dovedit de Tribunalul Satu Mare a urlat imediat despre atacul la adresa Buletin de Carei în stilul caracteristic pentru care  nu mai este dorit la nicio redacție sătmăreană.

FAKE NEWS la care făcea referire  consilierul și finul primarului Kovacs  s-a dovedit a fi o Minciună gogonată la fel ca toate materialele pe care le postează despre administrația careiană și familia Ciută!  Analfabetul funcțional care nu este capabil să redacteze un material corect după ce a asistat la o ședință de consiliu  își arată putințele. Nerealizat pe plan profesional, dependent de politic pentru un loc  de muncă,  a ales să pozeze în manipulator și denigrator al celor care prezintă adevărata situație din administrația careiană! TOATE postările lui despre Buletin de Carei și familia Ciută sunt Falsuri Grosolane din moment ce nici la Tribunalul Satu Mare nu a fost în stare să dovedească că cele scrise de el  sunt și reale!  Bârfe la colț de stradă caracteristice scuipătorilor de semințe și nu unui consilier din Primăria Carei.

Cât  de obedient  și cât de mult poți să desconsideri inteligența careienilor ca să oferi știri de genul …. ,,Administratorii Facebook au luat o decizie radicală în privinţa articolelor publicate de portalul Buletin de Carei, acestea fiind eliminate de pe pagina de Facebook a publicaţiei în cursul zilei de sâmbătă, 16 martie 2019. De asemenea, au fost eliminate şi toate linkurile către aceste articole distribuite în diverse grupuri. Până şi site-ul web al portalului Buletin de Carei a fost banat de către Facebook, pe motiv că încalcă „Standardele comunităţii”.  Decizia administratorilor Facebook pare să aibă legătură cu măsurile anunţate de aceştia în vederea combaterii ştirilor false (fake-news), a instigărilor, a limbajului violent şi a profilelor false. De altfel, Facebook a anunţat recent că a eliminat patru pagini, 26 conturi de F­acebook și un grup din România care făceau parte dintr-o rețea ce opera în România prin conturi false, dar și reale create de apropiați ai PSD, pe motiv că „au împărtășit conţinut care incita la dezbinare și au promovat conținut găzduit de câteva domenii care se prezentau ca site-uri de știr”….încercând să insinuezi că Buletin de Carei oferă știri false , că instigă și că e apropiat de PSD….?

FACEBOOK a analizat și a decis că materialele postate de Buletin de Carei nu sunt SPAM așa cum au fost raportate! Chiar să nu fie în stare analfabetul funcțional din Primăria Carei să facă diferența dintre Spam și Fake News?

D’alde astfel de specialiști angajezi primare Kovacs? Și ne mai pui și să le dăm salariu, noi, careienii ….că doar primarul nu plătește deloc impozit !

Buletin de Carei este singura sursă de informații mereu reale din județ! Nimeni din presă nu face referire la abuzurile din Primăria din Republica de la Carei!  Primarul datornic plătește atât scribi din presa maghiară cât și din cea română pentru a evita orice referire la ABUZURI, la Pagubele constatate de Curtea de Conturi, la discriminare și BĂTAIE de JOC la adresa românilor și a personalităților și eroilor acestora!

ALESE MULȚUMIRI celor care ați fost aproape de noi, care ne-ați trimis  mesaje de încurajare, care ați distribuit postările noastre!

CONTINUĂM! Mai întăriți, mai motivați când vedem cât sunt de vânate evenimentele românești, denigrate și batjocorite manifestările noastre!

Menționăm că atacul concertat asupra Buletin de Carei a fost inițiat după ce un grup de români din Carei a comemorat eroii pașoptiști Avram Iancu, EROU NAȚIONAL și Simion Bărnuțiu , IDEOLOGUL Revoluției de la 1848!

Ceea ce pentru alte  naționalități este permis pentru români nu se acceptă!

Sus inima români! Ce nu ne omoară ne întărește!

Slugile grupului de interes din jurul conducerii Primăriei Carei nu pot îngenunchea românii!

Buletin de Carei

comentarii

de Jenică fara frica la 20 martie 2019 - 19:04

Bai si lorand asta inca nu si-a pus lațul de gat cand a vazut? :))

de Silviu la 21 martie 2019 - 18:34

Va rog sa ii raspundeti boului de la Opinie de Carei ca nu am vazut nici o primarie fara steag sau emblema, si in pozele postate de el se vede ca au emblema aproape toate, ce bou

de un careian oarecare la 21 martie 2019 - 20:59

Iar dc este o scroafa ordinara !!!!

de Buletin de Carei la 21 martie 2019 - 21:07

Frumoasa educatie ai primit in familie.

Lasati un comentariu