În atenția conducerii Primăriei Carei! Respectați simbolurile naționale și nu mai puneți angajații din Primărie să hărțuiască în timpul orelor de program Buletin de Carei

• publicat la: 21 martie 2019
În atenția conducerii Primăriei Carei! Respectați simbolurile naționale și nu mai puneți angajații din Primărie să hărțuiască în timpul orelor de program Buletin de Carei

Acesta este sediul PRIMĂRIEI CAREI! Plăcile OFICIALE cu însemne naționale au fost date jos și înlocuite cu unele NEGRE! Pagina oficială a Primăriei Carei folosește imaginea clădirii Primăriei Carei FĂRĂ stema României!

Toate imaginile cu clădirea Primăriei Carei folosite la paginile oficale de Facebook  sunt FĂRĂ STEMA ROMÂNIEI!

Szasz Lorand, consilierul primarului, e depășit de situație și nu vede pagina pe care o administrează! El postează pe blogul său personal în timpul orelor de program de la Primăria Carei, cu acordul primarului …că doar nu din banii săi îl plătește ci din ai careienilor! Nu e singurul angajat al primăriei care postează pe Facebook în timpul orelor de program.

http://www.buletindecarei.ro/2019/02/primarul-kovacs-umilit-de-consilierul-personal.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/01/cand-angajatul-este-deasupra-primarului-careian.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/01/angajati-de-la-primaria-carei-care-stau-pe-facebook-in-timpul-programului.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/12/conducerea-judetului-satu-mare-intra-in-corpore-in-cladirea-primariei-carei-cu-placi-negre-pe-fatada-in-locul-celor-oficiale-cu-tricolor.html

Emisiunea B1TV a deranjat liniștea conducerii exclusiv UDMR Carei se pare din moment ce păcăliciul bate tastele  dezordonat și fără noimă.

În atenția conducerii Primăriei Carei!

Respectați simbolurile statului român și nu vă mai plângeți că sunteți luați în vizor atunci când nu le respectați! Amenajați sala festivă din Primăria Carei în așa fel încât să nu fie exclusiv cu  simbolistică maghiară! Și românii au trăit în Carei de milenii și au avut personalități reprezentative!

Nu abuzați de funcțiile de conducere pe care le dețineți și nu mai permiteți angajaților să stea pe rețele de socializare în timpul orelor de program! Careienii nu plătesc angajații din primăriei pentru ca aceștia să lucreze în folosul lor personal sau al șefilor lor direcți!

Pentru cei neinformați, le aducem la cunoștință că se interzice de către consilierii UDMR din CL amplasarea la Carei  de catarg cu tricolor românesc pe domeniul public, că se batjocorește numele scriitoarei românce din Carei, Otilia Marchiș , numele său fiind înlocuit pe coperta unei cărți editate în limba maghiară cu porecla sa batjocoritoare, că se lasă perdele forestiere în jurul monumentelor românești pentru a împiedica punerea lor în valoare.

Buletin de Carei nu a fost contactat de nimeni de la B1 TV, despre emisiune lui Banciu aflând din scrierile păcăliciului care  nu își respectă cititorii și nu corectează știrile false  promovate.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/03/se-intampla-la-carei-pacaliciul-local-care-nu-isi-respecta-cititorii-denigreaza-buletin-de-carei-si-este-angajat-de-primar.html

comentarii

de pui la 22 martie 2019 - 12:43

Cita rea vointa sa ai sa ajungi si la televiziunile natioale si tot sa nu intri in legalitate.Pe acele placi care sunt si sunt frumooae se poate atasa stema asa cum Lorand ne-a arătat pe postări.Toate sint ca si cele de la Carei de bun gust dar au atasata stema României.E clar ca vra sa se sfideze si sa provoace romanii.

de Jenica fara frica la 22 martie 2019 - 20:46

Nu se tem astia de nimeni si de nimic, nu au Dumnezeu cand este vorba despre Romania 🙁

Lasati un comentariu