Intoxicare și sfidare la adresa celor informați! La Carei nu există învățământ profesional tip DUAL în limba română

• publicat la: 22 martie 2019
Intoxicare și sfidare la adresa celor informați! La Carei nu există învățământ profesional tip DUAL în limba română

Noi  metode de prezentare TRUNCHIATĂ a REALITĂȚII CAREIENE. Un interviu apărut pe pagina păcăliciului local încearcă să  prezinte avantajele învățământului DUAL de la Liceul Simion Bărnuțiu din Carei, director fiind consilierul județean UDMR Gindele Emeric.

Inginerul Ciocotișan Gheorghe vorbește de TOATE  beneficiile implementării la liceul menționat a acestui tip de învățământ profesional FĂRĂ a  menționa că NU EXISTĂ nicio clasă cu predare în limba română ci doar în limba maghiară!

Deși nu au fost cereri pentru clase de maghiară ..tot s-au format …

Gh.Ciocotișan ne informează că la Polipol toată lumea se salută cu Servus sau Szervusz dar nu scoate un cuvânt despre limba de predare din clasele de tip DUAL de la Liceul Simion Bărnuțiu!  Chiar nu ne mai desconsiderați capacitățile intelectuale și de informare ….

Nici în cursul anului școlar  trecut nu au existat clase cu predare în limba română la învățământul de tip DUAL, cel mai avantajos și pentru elevul ucenic și pentru angajator.

În luna ianuarie a mai apărut un interviu legat de această problemă și tot fără a se menționa lipsa claselor cu predare în limba română la acest tip de învățământ.

http://www.buletindecarei.ro/2019/01/tapiterii-se-pregatesc-mai-departe-doar-in-limba-maghiara-motivatiile-directorului.html

Buletin de Carei a semnalat în anul 2016 că nici clase de profesionale pentru vânzător, ospătar sau sudor nu existau în limba română ci doar în limba maghiară, cu acordul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare. Din următorul an școlar au apărut și clasele cu predare în limba română.

http://www.buletindecarei.ro/2016/11/la-carei-nu-se-pregatesc-vanzatori-si-ospatari-in-limba-romana-cine-ne-face-de-ras-in-tara.html

Cât de disperată trebuie să fie administrația Kovacs-Keizer-Beko pentru a intoxica cititorii cu astfel de interviuri unde nu se spune care este limba de predare din clasele de tip DUAL!

Ați dat jos plăcile oficiale cu însemne naționale de pe clădirea Primăriei Carei, ați format clase de tip DUAL doar cu predare în limba maghiară, ascundeți cu perdele forestiere monumente românești, batjocoriți numele Otiliei Marchiș, scriitoare careiancă, dezveliți grup statuar doar cu steaguri maghiare în Carei, interziceți catarg cu drapel românesc pe domeniul public, postați afișe  cu însemne maghiare de pe vremea ocupației pe teritoriul românesc, scutiți de impozit asociația unde sunteți membri fondatori, semnați recepții la lucrări neterminate și lista poate continua!

RUȘINE administrația Kovacs-Keizer-Beko!  Suntem un oraș multicultural și multietnic iar voi discriminați și impuneți o dictatură!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu