Legea care interzice WC-urile din fundul curţii prinde conducerea Primăriei Carei cu pantalonii în vine

• publicat la: 15 martie 2019
Legea care interzice WC-urile din fundul curţii prinde conducerea Primăriei Carei cu pantalonii în vine

Buletin de Carei a semnalat de-a lungul anilor haosul care domnește în administrația locală și lipsa de interes sau de incompetență în ce privește aducerea orașului nostru la standarde europene sau măcar  decente. O circulară recentă a Ministerului Dezvoltării atrage atenția asupra  necesității branșamentului la canalizare și eliminarea wc urilor din capătul  curților. Poate cu aceste directive se va conforma și  conducerea exclusiv UDMR a UATM Carei și va asigura la toate clădirile pe care le gestionează condiții decente.

MDRAP atrage atenţia că România este foarte aproape de declanşarea procedurii de infringement din cauza faptului că nu s-a conformat prevederilor Directivei europene 91/271/EEC, al cărei termen de aplicare era 31 decembrie 2018, în sensul ca toţi locuitorii din aşezările mai mari de 2.000 de locuitori să aibă gospodăriile branşate la canalizare.

Prin declanşarea infringementului, ţara vizată este obligată la penalităţi zilnice de multe sute de mii de euro şi riscă şi returnarea fondurilor europene primite pentru construirea sistemelor de canalizare. Așa cum a fost cazul proiectului Apaserv SA.

Ce va face în aceste condiții onor Primăria Carei adică UATM Carei? Municipiul Carei are peste 20 mii locuitori. Primăria administrează o mulțime de  locuințe care nu sunt racordate la rețeaua de canalizare de pe străzile respective.

În timp ce presa de casă a primarului ia în derâdere wc-urile din fundul curții din Oltenia, la Carei avem parte de mai multe exemplare de astfel de ,,edificii,, …Niciun wc ,,fabudi,, din Oltenia nu poate concura cu cel de la stadionul Victoria chiar dacă acela e de cărămidă…..orice muzeu ar fi invidios pentru astfel de piese de epocă din municipiul Carei.

Să ne uităm la locuințele unde primăria Carei a cazat 11 familii, pe strada Independenței, lângă GARA CFR. Nu tu apă curentă, nu tu branșament la canalizarea  de pe stradă, nu tu contoare la curent electric.

.

http://www.buletindecarei.ro/2018/08/front-comun-pentru-acoperirea-ilegalitatilor-uatm-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/07/primaria-carei-renunta-la-somatia-de-plata-pentru-curent-electric-si-sugereaza-plata-a-100-lei-lunar-curtea-de-conturi-a-iesit-din-curtea-primariei.html

Cum se va rezolva problema WC ului din capătul stadionului Victoria, cel folosit de sutele de sportivi ce participă la cea mai longevivă competiție de atletism juvenil din țară, Cupa 25 Octombrie de la Carei? Pentru stadionul orașului legea este mai mult decât binevenită! Nu ne vom mai face de rușine la competițiile sportive de amploare ce au loc aici.

Clădirea ce o vedeți în fundal este…da, wc-ul la care sunt direcționați sportivii ce participă la competițiile la care am făcut referire.

În curtea Bibliotecii Municipale Carei există locuințe administrate de Primăria Carei pentru asistați sociali și oameni ai străzii unde wc ul este în altă construcție  decât cea în care locuiesc deși există canalizare pe strada respectivă.

http://www.buletindecarei.ro/2017/01/90-de-locuinte-de-necesitate-la-primaria-carei-serviciul-asistenta-sociala-stie-de-una-singura-cui-plateste-primaria-utilitatile.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/12/si-aici-locuiesc-copii.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/12/apel-umanitar-mos-nicolae-are-nevoie-de-ajutoare-pentru-una-din-locuintele-sociale-de-la-carei.html

În municipiul Carei avem și străzi FĂRĂ canalizare. Una dintre ele este artera de intrare în municipiu dinspre graniță. Strada  a fost asfaltată în vara anului 2017 FĂRĂ a fi introdusă în prealabil rețeaua de canalizare!

Priviți mai jos documentele care atestă cele afirmate de Buletin de Carei….

http://www.buletindecarei.ro/2018/02/strada-uzinei-recent-asfaltata-nu-are-canalizare-primaria-carei-face-studiu-de-fezabilitate-pentru-retea-canalizare-dupa-plata-lucrarilor-de-asfaltare.html

Imaginile sunt mai mult decât elocvente pentru un oraș european condus de admninistrația Kovacs-Keizer-Beko.

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de Vasile la 15 martie 2019 - 15:33

Si va bucurati?

de Jenica la 15 martie 2019 - 17:42

Asa place la jeno baci, sa rasuceasca mustatile pe wc turcesc, el adora aroma de rahat

Lasati un comentariu