Nu ne mai faceți orașul de rușine! Astăzi despre Stadionul Victoria Carei

• publicat la: 22 martie 2019
Nu ne mai faceți orașul de rușine! Astăzi despre Stadionul Victoria Carei

Buletin de Carei solicită conducerii municipiului să ia măsuri pentru readucerea Careiului la stadiul de oraș european așa cum am fost obișnuiți noi, careienii.

Astăzi vă supunem  atenției situația de la Stadionul VICTORIA Carei. Terenurile de joc sunt în foarte bună stare dar tot ce se află în jurul  lor dă impresia că ne aflăm într-o curte părăsită!

An de an vin sute de sportivi la cea mai longevivă competiție de atletism juvenil din țară, CUPA 25 OCTOMBRIE, aflată în acest an la a 49-a ediție.

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=1934331246815144

Sutelor de elevi sportivi participanți li se oferă aceste condiții pentru nevoi fiziologice! Nu ne mai faceți de rușine cu o astfel administrare a orașului!

Curtea stadionului, spațiul din jurul terenurilor de joc  arată ca în imagini. Cine are interes să ne facă orașul de rușine?

NIMENI din conducerea mun.Carei nu onorează cu prezența la acest stadion CUPA 25 OCTOMBRIE la atletism, această remarcabilă competiție ce are loc de aproape jumătate de secol datorită inimoșilor antrenori profesori Ionică Mărnean și Florin Turcu.

Oricine poate face o deplasare la stadionul Victoria din Carei pentru a vedea  la fața locului mormanele de fier vechi precum și grupul sanitar din imagini.

Pentru astfel de prezentări ale cruntei realități careiene suntem raportați și atacați de presa aservită conducerii Primăriei Carei, primărie care a dat jos plăcile oficiale cu însemne naționale.

 

Buletin de Carei

comentarii

de Jenica fara frica la 22 martie 2019 - 20:50

Wc-ul ala va fi demolat si inlocuit cu altele ecologice =)) asa se rezolva rapid o situatie de „cacao”

de Buletin de Carei la 22 martie 2019 - 21:45

Și până acum nu se putea rezolva situația? Au așteptat 10 ani ca să aducă la stadiul civilizat un wc? Când e vorba de concursuri de amploare organizate de români primăria nu se implică. Vezi cazul competiției Mircea Dohan la handbal când au pus în jurul sălii de sport grămezi de moloz.

de Jenica fara frica la 22 martie 2019 - 23:23

Am glumit, nici ecologice nu pun ca sunt ieftine, poate muta unul din parc la stadion =)) mai castiga si ei un leu „cinstit”

Lasati un comentariu