Primăria ține moment de reculegere pentru Smaranda Milu Nemethi iar Buletin de Carei e raportat când scrie despre ea

• publicat la: 18 martie 2019
Primăria ține moment de reculegere pentru Smaranda Milu Nemethi iar Buletin de Carei e raportat când scrie despre ea

După apariția pe Buletin de Carei a materialului ce evidenția comemorarea la Carei a eroilor revoluției pașoptiste din 1848 adică Avram Iancu și Simion Bărnuțiu au năvălit raportorii care au contestat fiecare articol postat și distribuit, indiferent de subiectul abordat.

Nu numai comunicatele Instituției Prefectului au fost raportate ci și anunțul privind decesul prematur al talentatei artiste Smaranda Milu Nemethi.

Inițial am crezut că anunțul remis Buletin de Carei privind tragicul deces este o farsă din moment ce a fost raportat ulterior. Din păcate nu a fost o farsă ci a fost crunta realitate. Nu și pentru administratorii Facebook la care face referire un consilier și fin al primarului datornic Kovacs din Carei.

Și totuși năvălitorii care au dat buzna pe pagina Buletin de Carei au avut mintea prea întunecată de ură pentru a mai face diferența dintre realitate și himerele care le întunecă rațiunea.

Astăzi, Primăria Carei a ținut un moment de reculegere pentru Smaranda Milu Nemethi și a deschis o Carte de Condoleanțe.

.

Va fi considerată această postare Fake News sau spam sau încălcare a Standardelor Comunității Facebook?  Sau Standardele se aplică doar pentru cei care nu fac parte din grupări de interes ce manevrează bani publici?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu