Se întâmplă la Carei. Păcăliciul local care nu își respectă cititorii, denigrează Buletin de Carei și este angajat de primar

• publicat la: 21 martie 2019
Se întâmplă la Carei. Păcăliciul local care nu își respectă cititorii, denigrează Buletin de Carei și este angajat de primar

Denigrat și hărțuit de angajați scribi din Primăria Carei, atacat și raportat de cei care nu vor ca informația reală să ajungă la cititor, Buletin de Carei  continuă mai întărit pe drumul informării corecte și reale din toate domeniile.

Păcăliciul de serviciu din Carei a mai bifat o știre falsă și o încercare de manipulare demontată.  Acesta a încercat să inducă opiniei publice ideea că Buletin de Carei a fost  restricționat pe Facebook datorită știrilor false promovate, incitărilor și apropierii de PSD.  Doar că de fapt Buletin de Carei a fost raportat masiv ca Spam  de un grup de binevoitori care  nu doreau ca știrile din Carei să ajungă la prea mulți cititori.  Facebook a analizat raportările masive la adresa Buletin de Carei și după ce a constatat că nu există niciun temei pentru acele raportări a repostat la locul lor TOATE cele șterse. Ridică semne de întrebare  amănuntele oferite de păcălici și interesul  crescut pentru incidentele neplăcute  cu care se confruntă Buletin de Carei în urma atacurilor la adresa sa. Felicitări la aniversare nu am primit de la păcălici.

Incapabil de vreo performanță în domeniul în care a studiat, persoana axată pe păcălirea cititorilor  a preferat să devină specialist în linșaj mediatic, scrieri mincinoase și denigratoare la adresa celor care deranjează imaginea angajatorului său de la data respectivă. E și asta o meserie.

Scrierile sale din anii trecuți la adresa familiei Ciută și a Buletin de Carei  au fost confirmate ca fiind denigratoare și mincinoase de către Tribunalul Satu Mare.

A scris anul trecut că știrea Buletin de Carei  despre înlăturarea de pe soclu a Troiței românești din Satu Mare de angajații primăriei sătmărene este falsă adică Fake News  dar nu a revenit, din respect pentru cititorii săi, să rectifice și să consemneze că tot ce a publicat Buletin de Carei este adevărat adică Primăria Satu Mare a dat jos troița așa cum apare în adresa Poliției Locale Satu Mare.

Păcăliciul  susține  sus și tare cauza  Primăriei  Satu Mare care minte cu nerușinare afirmând că nu are legătură cu ridicarea troiței….

și nici primăria Satu Mare …

Minciunile promovate de blogul Opinie de Carei și pagina Primăriei Satu Mare sunt demontate de Comunicatul Poliției Locale Satu Mare care scrie negru pe alb că angajații primăriei Satu Mare sunt cei care au dat jos troița.

 

http://www.buletindecarei.ro/2018/10/politia-municipiului-satu-mare-confirma-informatiile-buletin-de-carei-in-cazul-troita.html

Nu așteptam scuze pentru știrea greșită și falsele  aprecieri la adresa Buletin de Carei dar măcar cititorii meritau o dezmințire din partea păcăliciului, ca minim respect!

La fel a fost și în cazul amplasării grupului statuar din Carei la data de 18 noiembrie 2017 când el consemna că totul a fost în bună regulă pentru ca după 2 zile să publice scuzele primarului pentru incidentele care au avut loc, lipsa steagului românesc nu și a celui maghiar nefiind consemnată inițial de păcăliciul nostru local. Cum se poate ca tu să facei referire la buna conviețuire când în fața ta ai doar steaguri maghiare și NICIUNUL românesc?!

Drept dovadă că Buletin de Carei a apreciat corect situația, angajatorul său, primarul, a ieșit după 2 zile la rampă cu scuze pentru incidentul creat , pentru lipsa respectului acordat românilor și simbolului național…

Și totul în condițiile în care păcăliciul era prezent la manifestare.

Deci inițial a scris că manifestarea a fost una în spiritul bunei conviețuiri pentru ca peste 2 zile șeful său, primarul, să își ceară scuze de la români. Cât neprofesionalism!

Nici limba română nu a scăpat de lipsa de respect!

Priviți ce titlu găsiți la un articol din 11 martie postat în perioada când era la orele de program…Nu e singurul caz.


În ultima perioadă de timp păcăliciul a trecut la menționarea de surse anonime  pentru informațiile cu care agresează cititorii. Deși nu a fost prezent la incidentul din jurul pieței și NU A EXISTAT NICIUN comunicat oficial din partea Poliției, păcăliciul pune eticheta de fake news și scrie pe baza unor surse anonime cică din cadrul Poliției Carei, de parcă acolo ar fi club de bârfitori. Un nou mod de abordare total neprofesionist mai ales pentru cineva care are ceva ani la activ ca scrib.

Pentru o corectă informare a cititorilor, polițistul la care se face referire A FOST  agresat sub ochii noștri deci nu am avut nevoie de nici o sursă pentru a consemna ce s-a petrecut la barul din imediata vecinătate a Liceului Teoretic Carei.

După ce a văzut că falsurile sale nu dau rezultatele scontate și că cei vizați își văd mai departe de  munca lor aducătoare de performanță și recunoașteri, a apelat la ultimele sale resurse de disperare și a născut  știrea anului….Daniela Ciută  se recomandă ca polițist pentru obținerea de informații…de la piață.  În condițiile în care , cu TOT respectul pentru agenții de poliție, nimeni nu are ambiția de a poza într-o postură sub cea în care se află. Lăsând la o parte calitatea de angajator, de acționar la două societăți , de coordonator de activități culturale și președinte de asociații, Daniela Ciută este careian get beget și NU ARE NEVOIE  de  niciun tertip pentru a discuta cu oamenii și de a afla ce se petrece în piața locală unde apa  curentă a fost întreruptă aproape 2 saptămâni pentru neplata datoriilor. Frica de  a nu se afla că au fost plătite serviciile de apă de către comercianți dar nu au mai fost virate la Apaserv de mai bine de 2 ani a fost mai mare decât respectul pentru oferirea de informații corecte și reale cititorilor.  Frustrarea și complexul în fața celor  care au reusit în meseria lor atinge și ia forme nebănuite așa că nu e de mirare că păcăliciul recurge la aceste tertipuri ieftine. Tragic este că teroarea semănată în luna februarie printre comercianții din piață va diminua spiritul civic și așa firav la Carei, orașul condus dictatorial. Deci scopul conducerii dictatoriale a orașului a fost atins.

Având în vedere că Poliția nu a reacționat cu nicio înștiințare și niciun comunicat la mai mult de o lună de la aruncarea știrii pe piață de cel care scade în preferințele careienilor după atâta amar de păcăleli ne putem da seama ce fel de jocuri face consilierul primarului.

Priviți ce scrie pe blogul său păcăliciul orașului.

După apariția acestui comentariu , autorul a fost angajat ca și consilier personal la cabinetul  primarului dovedit datornic, Kovacs.

Angajat de nănașul primar la Primăria Carei, postează de zor pe blogul și pe pagina sa în timpul serviciului pentru care este plătit din banii noștri, ai careienilor. Evident cu acordul primarului care l-a angajat. Acesta este respectul de care dau dovadă amândoi atât la adresa banului public cât și al careienilor !

Tot alergând după himere…păcăliciul  s-a împiedicat tocmai de  Buletin de Carei și articolele sale ancorate în realitatea careiană și nu bazate pe…surse anonime din Poliție. Tot pentru o corectă informare, Buletin de Carei nu are contract de niciun fel cu instituțiile statului, administratorul fiind o persoană independentă financiar datorită societății sale de producție care a pus numele Careiului pe harta mondială a producătorilor de discuri și perii abrazive.

Alese mulțumiri celor care ne-au încurajat și ne încurajează să continuăm pe calea adevărului și a respectului pentru toți contribuabilii. Considerație și prețuire celor care au avut încredere în noi. Datorită vouă, cititorilor și colaboratorilor, continuăm pe drumul început în aprilie 2005 ca săptămânalul Buletin de Carei.

 

Buletin de Carei

comentarii

de Maria la 21 martie 2019 - 17:27

Cu jigniri si apostrofari insultatoare nu sunt sanse de a-i convinge pe cititori ca articolele aparute in Buletin de Carei,sustinute intotdeauna de imagini doveditoare,ar fi neadevarate.ROMANII NU SUNT PROSTI!CINE ARE OCHI VEDE!Articolele pline de vulgaritati lezeaza bunul simt al oamenilor educati si nu ii pot convinge pe acestia fiindca insultele nu sunt argumente.

Lasati un comentariu