Ziua Poliției Române sărbătorită de IJP Satu Mare la Carei

• publicat la: 25 martie 2019
Ziua Poliției Române sărbătorită de IJP Satu Mare la Carei

Ziua Poliției a  fost sărbătorită  în acest an la Castelul din Carei.

O organizare deosebită atât în sala de evenimente cât și la standurile din jurul Castelului. Au onorat cu prezența subprefectul județului, reprezentanți ai Tribunalului și Judecătoriei Satu Mare, ai Baroului de avocați Satu Mare, ai Judecătoriei Carei, omologi din regiunea Torino-Italia, primarul mun.Carei, primarul or.Ardud, alți invitați.

GALERIE FOTO

Au rostit alocuțiuni cei invitați de organizatori iar apoi au fost împărțite Diplome pentru cei cu rezultate deosebite. Comisar șef de poliție, Stan Sorin Daniel a mulțumit gazdelor pentru implicare și a apreciat că…,,și la Carei ne simțim ca acasă,,.

În parcul dendrologic  a fost expusă tehnica din dotarea structurilor rutiere, a acţiunilor  speciale şi criminalistice din cadrul IPJ Satu Mare. De asemenea, publicul a avut ocazia să intre în dialog cu toți cei care  au ales să poarte uniforma de  poliţist,  să tragă la țintă sau să viziteze interiorul mașinilor de intervenție.
După şedinţa festivă, manifestările au continuat cu demonstrații de luptă și de apărare  susţinute de poliţiştii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

GALERIE FOTO

 

Lasati un comentariu