Alianțe politice mai presus de interesul național

• publicat la: 13 aprilie 2019
Alianțe politice mai presus de interesul național

Pentru cine mai avea neclarități în ce privește alianțele politice de moment. Capul președintelui UDMR Carei se ivește dintr-o fotografie de la întâlnirea senatoarei PSD, Ecaterina Andronescu, ministru al Educației cu profesori, directori ai unităților de învățământ, inspectori școlari, reprezentanți ai Consiliului Județean al Elevilor, părinți, unii primari de municipii și orașe.

În plină precampanie electorală, Ministrul Educației Naționale a prezentat la Satu Mare viziunea sistemică „Educația ne unește!”. Oare o fi mai important pentru primarul și președintele UDMR Carei să  fie alături de cei care au aprobat  planul de școlarizare cu pregătirea la învățământ DUAL pentru tapițer , plăpumar și saltelar doar în limba maghiară decât participările la manifestări românești din orașul unde este primar? Un singur agent economic dorește doar elevi pregătiți exclusiv în limba maghiară la Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu din Carei în sistem DUAL pentru meseria de tapițer.

Oraș- municipiu  unde primarul nu vrea pe clădirea Primăriei plăcile oficiale cu însemne naționale fără ca cei aflați în funcții de conducere din partea Guvernului României să fie deranjați….Alianța politică e mai presus  pentru unii decât  orice acțiune pentru protejarea însemnelor naționale oficiale în teritoriu!

Buletin de Carei


comentarii

de pui la 13 aprilie 2019 - 19:09

Nu e o surpriza.In timp ce Dragnea zbiara pe la mitinguri ca noi sintem romani aici in veci stapini pe la spate ne vinde la kg ca pe rosiile aduse din import si expuse habarnistuli ca sint din Telorman.De aia sau scrbut tineri si pleaca.Poate asa tinara cum e emigreaza si Irinuca in Brazilia .

Lasati un comentariu